//

Armband Sunlight A Beautiful Story Citrien goud

19,95

  • Geregen op een katoenen draad met schuifslot
  • Met 3 verschillende kleuren glaskralen
  • Fairtrade en Handgemaakt in Nepal

 

Beschrijving

De Sunlight citrien goud armband is een met de hand gehaakte armband. Er zijn 3 verschillende glaskralen voor gebruikt die in een driehoek patroontje geregen zijn. De kralen zijn op een katoenen draad geregen en heeft een schuifslot.

De armbanden van A Beautiful Story hebben een symbolische waarde. Citrien staat voor geluk en helderheid. Heb je binnenkort een spannende gebeurtenis zoals een examen of een sollicitatiegesprek? Draag dan deze steen voor een beetje extra ondersteuning.

A beautiful story is een fairtrade sieradenmerk uit Amsterdam en staat voor Woman Empowerment, Dames uit Nepal maken de prachtige sieraden. In alle armbanden worden echte edelstenen verwerkt die voorzien zijn van een symbolische betekenis.

Nepal behoort tot een van de armste landen ter wereld. Hoewel officieel afgeschaft speelt het kastensysteem nog steeds een grote rol in het dagelijks leven.

De dames die de sieraden voor A Beautiful Story maken behoren tot de laagste kasten. Door het maken van de sieraden krabbelen de dames op uit een uitzichtloze situatie. Het is prachtig om te zien dat de dames nu op eigen benen staan en zichzelf uitstekend kunnen redden!

Met de sieraden van A Beautiful Story geef je jezelf of iemand anders een prachtig en betekenisvol fairtrade cadeau waardoor je andere vrouwen in de wereld helpt aan een betere toekomst!