10 must-have Sinterklaasgeschenken voor personeel én relaties

SinterklaasTips

Bij Sinterklaas denken we aan cadeautjes! Hét perfecte moment dus om jouw personeel en relaties te verrassen met een leuk Sinterklaas relatiegeschenk. Waarom zou je wachten tot Kerstmis? Een leuke Sinterklaas attentie tovert altijd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Maar dan komt de vraag: wát ga je jouw personeel en relaties schenken met Sinterklaas? Je wilt natuurlijk wel een hip en origineel geschenk uitzoeken. Het liefst ook iets duurzaams, want dat sluit aan bij de bedrijfsfilosofie. Als specialist in duurzame relatiegeschenken hebben we precies wat jij zoekt.

Om het je nog makkelijker te maken, hebben we de 10 leukste Sinterklaasgeschenken op een rijtje gezet.

Wat geef je personeel met Sinterklaas?

Dat is een goede vraag. Natuurlijk kun je bij de dichtstbijzijnde supermarkt een stapel chocoladeletters halen. Lekker, maar niet heel origineel. Voor een blijvende herinnering zul je met iets origineels moeten komen.

Een Sint geschenk voor je personeel kun je helemaal afstemmen op jouw wensen. Moet het geschenk door de brievenbus passen? Ga je voor een leuke Sint attentie of pak je groots uit met een Sinterklaaspakket?

 

Sinterklaasgeschenken voor bedrijven

Als bedrijf is een Sinterklaas attentie voor je personeel een leuke manier om je waardering te laten zien. In onze webshop vind je Sinterklaas attenties in allerlei prijsklassen. Van kleine schoencadeautjes – waarom zouden volwassenen hun schoen niet meer zetten? –  tot complete pakketten.

Vind je het lastig om een leuk Sinterklaasgeschenk voor je personeel te kiezen? We helpen je graag een handje.

Leuk cadeau voor medewerkers: de 10 leukste op een rij

Sinterklaas chocolade | Gift box rood met kaartje | Sint Mix:

Chocolade is met Sinterklaas natuurlijk altijd een schot in de roos. Wil je iets originelers dan de traditionele chocoladeletter? Dan is deze Gift box met topkwaliteit chocolade ideaal. De verpakking is optioneel te personaliseren met je eigen logo en tekst. Zo wordt je personeel aan je herinnert tijdens hun heerlijke genietmomentje.
Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas chocolade | Gift box rood met kaartje | Sint Mix: ​

Kruidnoten zijn natuurlijk niet weg te denken rond Sinterklaas. Nog lekkerder zijn deze kruidnoten, gehuld in chocolade in wel 5 verschillende smaken! Vanaf 100 stuks personaliseerbaar voor een nog hogere betrokkenheid. Leuk om te geven én leuk om te krijgen.


Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

Chocoladeletters mogen natuurlijk niet ontbreken bij Sinterklaas.

Uiteraard ga je niet voor de saaie letter, maar kies je er eentje met een ‘wauwfactor’. Bij ons vind je de lekkerste smaken en schitterende uitvoeringen. Wat denk je bijvoorbeeld van de smaak ‘stroopwafel’, ‘Amandel koffieboon’ of ‘Cookie Dough’. Mmm, laat het heerlijk avondje maar komen!


Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

Sinterklaas chocolade | Huisje rood met kaartje | Kruidnoten Mix 125 gram:

Het oog wil ook wat! Hoe leuk het ook is om met kruidnoten te strooien, ze in zo’n leuk rood huisje aan je personeel geven wordt toch meer gewaardeerd. Zeker deze overheerlijke chocolade kruidnoten.

 

Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

Sinterklaas brievenbus cadeau

Op tijd alle Sinterklaasgeschenken bij je personeel krijgen kan een uitdaging zijn. Zeker als niet iedereen dagelijks op kantoor te vinden is. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor. Eentje met een extra verrassingseffect: het brievenbusgeschenk Sinterklaas.

Sinterklaas attenties die gewoon door de brievenbus passen, hoe handig is dat? Zo weet je zeker dat al je personeel hun cadeautje op tijd binnen hebben. Wat denk je bijvoorbeeld van deze verrassend leuke Sinterklaas brievenbus cadeaus?

Brewer met Tony’s Chocolonely mini | Sinterklaas:

Wat er allemaal niet door de brievenbus past. In dit brievenbusgeschenk zitten 3 mini Fairtrade chocoladereepjes van Tony’s Chocolonely. Maar wie zoet is, krijgt niet alleen lekkers. Er zit ook een theekannetjes met 100% biologische thee voor wel 4 kopjes in dit pakket.


Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

Sinterklaas chocoladeletter | Melk | Brievenbusgeschikt:

Natuurlijk passen ook chocoladeletters door de brievenbus. Vooral deze heerlijke letter van echte Belgische melkchocolade, verpakt in een luxe doos met Sinterklaas uitstraling.


Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

Geluksengeltje en zeepje in brievenbusdoosje | Sinterklaas:

Wie zoet is, krijgt lekkers, maar dat hoeft niet altijd snoep te zijn. Dit superoriginele Sinterklaaspakketje bevat een jute zakje met een zoet Mille Fleur zeepje. Je kunt hem gebruiken of zijn heerlijke geur laten verspreiden als decoratieve hanger. En dat is niet alles. Er zit ook een bijzonder geluksengeltje in, voorzien van halfedelsteen met een helende werking. Als dat geen verrassing is!

 

Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

Sinterklaaspakketten voor bedrijven

Wil je flink uitpakken met je Sinterklaas cadeau personeel dan is een Sinterklaaspakket natuurlijk helemaal leuk. In een pakket vind je meerdere leuke Sinterklaasgeschenken waar je personeel blij van wordt.

Ook deze Sinterklaaspakketten hebben we in verschillende maten samengesteld. Voor elk wat wils. Sommige passen zelfs door de brievenbus!

Sinterklaaspakket personeel | Cookies & Thee | In jute Pietenzak:

Wat is een heerlijk avondje zonder een verwarmend kopje thee en zelfgebakken koekjes. In dit Sinterklaaspakket vind je een biologische Sinterklaasthee in een originele jute pietenzak. Met de koekjesmix bak je zelf de lekkerste koekjes, die er ook nog eens geweldig uitzien door de meegeleverde uitsteekvorm.


Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

Sinterklaaspakket personeel XL | Sinterklaasavond | In cadeaudoos:

Dit is natuurlijk het ultieme Sinterklaaspakket voor je personeel. Royaal gevuld met de lekkerste hapjes voor pakjesavond. De doos – in de vorm van een schoorsteen – brengt de ontvanger meteen in de juiste stemming. Na het openen komt de ene na de andere lekkernij tevoorschijn. Wil je weten wat er allemaal in de schoorsteen verstopt zit? Bekijk dan dit XL Sinterklaaspakket in onze webshop.


Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

Sinterklaaspakket personeel | Verrassing uit Spanje | Brievenbusgeschikt:

Vanuit Spanje zo in de brievenbus bij je personeel. Deze lekkere traktatie van Sint en Piet bevat een heerlijke verwennerij bestaande uit Sintschuimpjes en heerlijke kruidnoten.

 

Sinterklaasgeschenken personeel en relaties

Wil je meer Sinterklaasgeschenken ontdekken en je personeel en relaties deze feestdagen verwennen? Bekijk dan ons complete assortiment Sinterklaas geschenken voor medewerkers en zakelijke connecties. Laat deze Sinterklaasperiode een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring zijn voor iedereen!

Ontdek alle Sinterklaasgeschenken 

Bruine brievenbus gemetseld in muur afbeelding categorie brievenbuspakjes

Bekijk ook