Cadeautips voor de Dag van de Zorg: Zet je helden in het zonnetje!

BrievenbuscadeausDag van de zorg en verplegingDuurzame relatiegeschenkenGroei & Bloei

Op 12 mei 2023 is het weer zover: de Dag van de Zorg en Verpleging. Een dag waarop we stilstaan bij de belangrijke rol die zorgmedewerkers spelen in onze samenleving. Deze dag is een uitgelezen kans om je waardering te uiten voor deze helden van de zorg. Wie zet jij in het zonnetje? Het is hard werken in de zorg en verpleging. Lange dagen en veel stress. Daarom laten we op 12 mei overal ter wereld weten hoe blij we zijn met de onvermoeibare inzet van onze zorgmedewerkers. Je dankbaarheid laten zien in de vorm van zorg cadeautjes is een mooi gebaar. Door je waardering uit te spreken ontstaat er wederzijds respect en verbetert de relatie.

 

Onze zorgmedewerkers doen hun werk met heel veel liefde, heel hun ziel en zaligheid. Waar mogelijk geven ze persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Laten we er op deze dag voor hun zijn.

Kleine cadeautjes zorg

Een mooi gebaar kan al zijn om kleine cadeautjes te geven. Kleine cadeautjes voor zorgmedewerkers zijn er in alle soorten en maten, van praktisch tot luxueus. Een mooi cadeau hoeft niet per se duur te zijn, het gaat vooral om de boodschap die erachter zit.

Een leuk kaartje met een persoonlijke boodschap kan bijvoorbeeld al heel waardevol zijn. Kies bij je kaartje een van de hippe, duurzame relatiegeschenken. Die zijn enorm populair als cadeau op de Dag van de Verpleging. Denk bijvoorbeeld aan een hippe waterfles of een herbruikbare koffiebeker. Zo geef je niet alleen een praktisch cadeau, maar draag je ook bij aan duurzaamheid en het milieu.

 

Geschenk met een verhaal op dag van de zorg

Een geschenk met een verhaal wordt extra gewaardeerd door medewerkers in de zorg en verpleging. Deze mensen zijn extra begaan met het welzijn van andere mensen. Hoe leuk is het dan om een cadeau te krijgen waarvan je weet dat ook de maker een beter leven krijgt. Zo’n cadeau heeft niet alleen een symbolische betekenis, maar je steunt ook meteen een goed doel.

Kortom, de Dag van de Zorg en Verpleging is een bijzondere dag waarop we stil staan bij de waardevolle inzet van zorgmedewerkers. Het geven van kleine cadeautjes is een mooie manier om waardering te tonen en een betere relatie te creëren. Of het nu gaat om duurzame relatiegeschenken of geschenken met een verhaal, er is voor elk wat wils.

Laten we deze dag gebruiken om onze dankbaarheid te laten zien en onze waardering uit te spreken voor de mensen die dag in dag uit klaarstaan voor anderen.

 

Cadeautjes zorgmedewerkers

Ben je ook op zoek naar leuke zorg cadeautjes? We hebben speciaal voor deze dag de leukste duurzame relatiegeschenken verzameld. Zoals je misschien wel weet zijn we gek op hippe relatiegeschenken die niet alleen een lach toveren op het gezicht van de ontvanger, maar ook de gever én de maker blij maken.

Ken jij zo’n zorgmedewerker die goud waard is? Vertel het ze dan met een origineel personaliseerbaar koffie of theekannetje. Gun ze een heerlijk genietmomentje. Wetende dat voor deze koffie niemand is uitgebuit. Er worden eerlijke prijzen betaald voor de producten en de producenten zorgen ervoor dat hun arbeiders goed behandeld worden. De ingrediënten zijn biologisch en Fairtrade. Zelfs de verpakking wordt met respect voor mens, dier én milieu ontwikkeld. Dat is toch puur genieten?

Herinner jouw favoriete medewerkers er elke dag aan dat ze zorgtopper zijn met deze handige, duurzame drinkfles.  Met deze stijlvolle, lekvrije waterfles willen je zorgmedewerkers graag gezien worden en we dragen samen een steentje bij aan het terugdringen van de plastic vervuiling.

Bedank je jouw zorgtopper graag met een bloemetje? Dat kan natuurlijk ook. We hebben allerlei leuke duurzame relatiegeschenken met bloembollen zoals dit bloembollengeschenk met leuke anemoontjes.

Wil je jouw zorg en verpleging medewerkers liever zelf laten kiezen?
Maak dan een eigen giftshop aan met hippe, duurzame relatiegeschenken.

Dag van de Verpleging cadeau

Er zijn ontzettend veel leuke cadeautjes te verzinnen voor de Dag van de Verpleging. Vind je het moeilijk kiezen? Hier een aantal suggesties voor cadeautjes Dag van de Verpleging:

Een goed gesprek is van onschatbare waarde, net als de medewerkers in de verpleging. Dit kletsdoosje met 87 kletskaarten brengt mensen weer dichter bij elkaar.

Een complimentje kan zoveel doen, maar vaak schiet het erbij in. Hoe leuk is dan deze Fairtrade envelop met Tony’s Chocolonely en doosje complimenten. Met dit duurzame cadeau geef je iets leuks, lekkers en draag je bij aan een betere toekomst voor de lokale bevolking in India.

Wat geef jij op de Dag van de Verpleging cadeau? Kijk eens rond in ons ruime assortiment zorg en verpleging cadeautjes. Hier vind je vast iets leuks tussen. Ben je op zoek naar iets speciaals of heb je specifieke wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.


Bruine brievenbus gemetseld in muur afbeelding categorie brievenbuspakjes

Bekijk ook