Dag van de Bouw: bouw aan sterke relaties met duurzame geschenken

Dag van de Bouw
Dag van de Bouw
BrievenbuscadeausDuurzame relatiegeschenken

Zaterdag 8 juni 2024 is het weer zover. Alweer voor de zeventiende keer stellen bouw- en infrabedrijven hun bouwplaats open voor het Nederlands publiek. Dagelijks worden er indrukwekkende bouwprojecten uitgevoerd, waarbij je medewerkers elke dag weer hun toewijding laten zien.

Bouwprofessionals spelen een onmisbare rol bij het realiseren van onze stedelijke omgeving, het verbeteren van de infrastructuur en het bouwen van de huizen waarin we leven. Hun toewijding en harde werk verdienen erkenning. Wat is een betere gelegenheid om die erkenning te tonen dan tijdens de Dag van de Bouw?

Met de juiste relatiegeschenken toon je je waardering voor de inspanningen van je team. Maar je kunt ook de banden versterken en relaties opbouwen met klanten, partners en andere belanghebbenden in de bouwsector.

Laat deze dag dus niet zomaar voorbij gaan…

Bouw aan je relaties op Dag van de Bouw
Bouw aan je relaties op Dag van de Bouw

Dag van de Bouw relatiegeschenk personeel

Op de Dag van de Bouw draait het niet alleen om het openstellen van bouwplaatsen voor het publiek; het is ook een uitgelezen kans om je waardering te tonen aan je eigen team. Jouw medewerkers zijn de ruggengraat van elk bouwproject.

Hun toewijding verdient erkenning en beloning. Met een attent relatiegeschenk laat je zien dat hun harde werk wordt gewaardeerd en motiveer je hen om zich verder in te zetten voor het succes van het bedrijf.

Geschenk dag van de bouw

Duurzame relatiegeschenken bouw

Duurzaamheid is een kernwaarde geworden in de bouwsector. Bouwbedrijven spelen een doorslaggevende rol bij het vormgeven van onze leefomgeving. Het is belangrijk dat zij verantwoordelijkheid nemen voor hun impact op het milieu en de samenleving.

Het is dan ook een logische keus om je team duurzame relatiegeschenken te geven. Door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken laat je als bouwbedrijf zien dat jij je bewust bent van je eigen ecologische footprint en streeft naar een meer duurzame toekomst.

  • Duurzame relatiegeschenken verminderen de negatieve effecten op het milieu;
  • bevorderen de circulaire economie;
  • dragen bij aan een positief imago van je bedrijf als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Dag van de Bouw bouwtoppers

Duurzaamheid als bedrijfsvisie in de bouwsector

Duurzame relatiegeschenken zijn niet alleen een symbool van milieubewustzijn. Ze weerspiegelen ook de bedrijfsvisie en waarden van je bouwbedrijf. Door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken toon je als bouwbedrijf je betrokkenheid bij het creëren van een leefbare toekomst voor de komende generaties.

Deze geschenken dienen als een krachtig statement dat duurzaamheid niet slechts een trend is, maar een integraal onderdeel vormt van de bedrijfscultuur. Ze tonen aan dat je als bouwbedrijf niet alleen streeft naar winst, maar ook naar een positieve impact op het milieu en de gemeenschap. Met duurzame relatiegeschenken bouwen bouwbedrijven niet alleen aan sterke relaties, maar aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Dag van de bouw Kanjer Bidon

Relatiegeschenk bouw

Natuurlijk hebben we de leukste relatiegeschenken – speciaal voor de bouw – voor je verzameld. De meeste geschenken zijn te personaliseren met je logo en een persoonlijke tekst. Zo laat je nog beter zien dat je aandacht hebt besteed aan dit geschenk voor je medewerkers. En: wat je aandacht geeft groeit!

We hebben een aantal duurzame geschenken voor je geselecteerd.

Bijvoorbeeld met de alles zeggende tekst: “Wij zijn blij met een kanjer zoals jij”

Dag van de bouw relatiegeschenk

Daarnaast hebben we nog veel meer leuke item zoals sleutelhangers met de opdruk ‘Bouwtopper’. Of een handige rolmaat in 3 of 5 meter die – bedrukt met jouw logo – de ideale tool is voor jouw medewerker.

 

Ontdek de perfecte geschenken voor de Dag van de Bouw

Ben je op zoek naar relatiegeschenken die perfect passen bij de Dag van de Bouw? Wij helpen je graag je waardering aan je team te tonen en je relaties binnen de bouwsector te versterken.

Daarom hebben we bij Pure Labels een zorgvuldig samengestelde collectie duurzame geschenken die perfect passen bij deze gelegenheid.

Zoek je iets speciaals of wil je een pakket zelf samenstellen?

Geen probleem. We denken graag met je mee.

Alles om die glimlach op het gezicht van je medewerkers en relaties te toveren.

Bekijk onze volledige collectie in de categorie “Relatiegeschenk voor de bouw” en laat je inspireren door onze duurzame en originele geschenken. Vergeet niet: wat je aandacht geeft, groeit!

>> Ontdek hier alle duurzame relatiegeschenken voor de ‘Dag van de Bouw’ 

Bekijk ook