Dag van de leidster cadeau: 10 superleuke duurzame cadeautjes voor blije gezichten

BrievenbuscadeausDag van de pedagogisch medewerkerDuurzame relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de dag van de leidster? Dan wil je wel met iets origineels aankomen en niet de zoveelste zijn met een doos Merci of een bosje bloemen. Voor de leidster die elke keer weer vol enthousiasme en eindeloos geduld voor de kinderen zorgt, wil je iets speciaals!

Want die leidsters hebben best een zware baan. Ze maken
lange dagen, zijn de hele dag in de weer en hebben een engelengeduld waar we jaloers op kunnen zijn.

De leidsters maken de kinderen een groot deel van de dag mee en hebben een belangrijke taak in de ontwikkeling. Waar zouden we zijn zonder de leidsters in de kinderopvang.

Natuurlijk kun je elke dag de leidsters bedanken voor hun inzet, maar één keer per jaar mag je groot uitpakken en je leidsters echt in het zonnetje zetten. Dat doe je natuurlijk het beste met een duurzaam cadeau waar je gegarandeerd blije gezichten van krijgt. Waar je zulke superleuke cadeaus vindt? Bij PureLabels natuurlijk! Wij hebben speciaal voor jou de leukste dag van de leidster cadeaus geselecteerd!


Wanneer is de dag van de leidster

Ieder jaar, op de derde donderdag van september, wordt de dag van de leidster gevierd. Dit jaar valt dat op donderdag 15 september 2022. Dat is het moment om de leiders en leidsters in het zonnetje te zetten.

In 2002 nam de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang het initiatief en werd de dag van de Leidster in het leven geroepen. Door het grote succes wordt het nu nog jaarlijks gevierd. Dat is een enorme steun in de rug voor alle leidsters en gastouders in Nederland. Want hoe leuk is het om op deze speciale dag zoveel waardering en dankbaarheid te ervaren.

Wat betekent de dag van de leidster

Elke dag weer gaan honderden kinderen naar de kinderopvang. De leiders en leidsters hebben dus een flinke vinger in de pap als het gaat om de opvoeding van kinderen in Nederland. Ze begeleiden en sturen kinderen en doen dat elke dag weer met de grootst mogelijke liefde.

De leidster van de kinderen stelt het belang van het kind voor hun eigen belang. Sta je in de file en kun je pas na sluitingstijd je kind ophalen? Geen probleem, de leidster blijft net zo lang bij je kind tot jij er bent. We mogen dan ook met recht trots zijn op onze leidsters en laten dat graag merken op de dag van de leidster.


De leukste dag van de leidster cadeaus

Om jouw leidster in het zonnetje te zetten hebben we de 10 leukste dag van de leidster cadeaus voor je op een rijtje gezet. Voor elk budget is er een leuk cadeau te vinden. Wat denk jij; houdt je leidster van een overheerlijk kopje koffie of thee, wordt hij of zij enorm blij van een lekker stuk chocolade of tover je een lach op het gezicht van je leidster met een origineel bloemetje?

1. Een schattig jute zakje met bloembollen

Met deze anemoontjes kan de leidster later nog uitgebreid nagenieten van de dag van de leidster.

2. Gezellige mok met lepel

Met deze anemoontjes kan de leidster later nog uitgebreid nagenieten van de dag van de leidster.

3. Bedank je leidsters met Tony Chocolonely.

Van chocolade wordt (bijna) iedereen blij. Hoe leuk is het om je leidster persoonlijk te bedanken met een heerlijke reep chocolade en gepersonaliseerd kaartje erbij?

4. Dubbel genieten van chocolade én bloemen

Van chocolade wordt (bijna) iedereen blij. Hoe leuk is het om je leidster persoonlijk te bedanken met een heerlijke reep chocolade en gepersonaliseerd kaartje erbij?

5. Handige, hippe tas voor je leidster.

Herinner je leidster er elke dag aan hoe blij je met hem of haar bent met deze hippe, duurzame Fairtrade tas met leuke opdruk.

6. Origineel hangtuintje voor een blije leidster én blije bijen!

Geef je leidster dit originele hangtuintje en laat hem of haar genieten van de schitterende bloemen en alle vlinders en bijtjes die erop af komen.

7. Geef je leidster een unieke koffie of thee beleving

Een heerlijk kopje koffie of thee is een rustpuntje tijdens een drukke werkdag. Zeker met zo’n bijzonder koffie-
of theebrewer. Gun je leidster dit rustpuntje of doe samen een bakkie!

8 Een verwenmomentje voor je leidster

Maak het verwenmomentje voor je leidster helemaal compleet met dit originele, duurzame geschenk voor de dag van de leidster. Verschillende soorten heerlijke thee, een reep kanjer chocolade en een gezellig sfeerlicht. Daarmee voelt je leidster zich zeker gewaardeerd.

9 Geef een goed gesprek cadeau

Hoe vaak hebben we tegenwoordig nog een goed, diepgaand gesprek? Met dit setje ‘kletskaarten’ geef je jouw leidster een goed gesprek cadeau. Origineel en bijzonder.

10 Een geluksengeltje voor de leukste leidster

Iedereen kan wel wat geluk gebruiken. Dit schattige engeltje is voorzien van een half edelsteen waar helende krachten van uitgaan. Dat is toch een prachtig cadeau voor deze harde werkers?

Persoonlijk dag van de leidster cadeauBekijk ook