Dag van de Leraar: 10 duurzame geschenken voor geweldige docenten

Dag van de leraar

Op 5 oktober, de Dag van de Leraar, is het jouw beurt om deze inspirators in het zonnetje te zetten. Dit is het moment om je waardering te tonen voor hun onvermoeibare inzet, hun grenzeloze geduld en hun onuitputtelijke toewijding aan het vormen van de toekomst.

Hoe kun je dit jaar nog meer indruk maken? Met duurzame geschenken die niet alleen dankbaarheid uiten, maar ook een blijvende impact maken. Daarom hebben we speciaal voor alle hardwerkende leerkrachten en onderwijsmedewerkers de leukste en hipste duurzame geschenken geselecteerd.

“Ontdek de 10 leukste duurzame geschenken waar zelfs de strengste docent blij van wordt.”

Waarom een duurzaam geschenk op lerarendag?

De waarde van een geschenk gaat verder dan het tastbare. Het is een uitdrukking van waardering, een gebaar dat zegt: “Je bent bijzonder, en wat je doet maakt een verschil.”

Geef je een duurzaam geschenk, dan ga je nog een stap verder. Met een duurzaam geschenk laat je niet alleen zien dat je om de ontvanger geeft, maar ook om de planeet. Duurzame geschenken dragen bij aan een groenere toekomst, ze zijn een statement van zorg voor de wereld waarin we leven.

Wat is een betere manier om docenten te eren dan met geschenken die niet alleen hun dag opfleuren, maar ook bijdragen aan een betere wereld?

 

10 duurzame geschenken voor jouw onderwijstoppers

Geschenk 1: BloomParty door de brievenbus


 Een feestje per post! De BloomParty is een brievenbuscadeau dat bestaat uit vier staande vaasjes met een stijlvolle variatie aan bloemen. Een verrassing die direct een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. Voeg een persoonlijke wenskaart toe en vier speciale momenten op een bloemrijke manier

Geschenk 2: Pure waardering in een fleurig zakje

Laat je waardering zien met een cadeauzakje dat zegt: “Jij bent van onschatbare waarde.” Het bevat anemoon bloembolletjes om zelf te planten. Een prachtige manier om te laten weten hoe blij je met iemand bent.

 

Geschenk 3: “Blij met een leraar zoals jij!”


 Breng vreugde met schattige anemoon bloembolletjes, verpakt in een zakje. Want wie wordt er nu niet blij van bloemen?

Geschenk 4: Zeg het met bloemen, op een unieke én duurzame manier

Creëer een bloemrijk paradijs voor bijen en vlinders met het originele bloembommetjes pakket. De kleine bommetjes zitten vol met biologische bloemzaadjes. Zo transformeer je elke plek in een groene oase.

 

Geschenk 5: Wie wordt er niet blij van chocolade?


 Laat een glimlach op het gezicht van je onderwijsmedewerkers verschijnen met een heerlijke fairtrade chocolade reep in een leuk doosje. Voeg een persoonlijke boodschap toe en maak deze lekkernij extra speciaal.

Geschenk 6: Leraren zijn goud waard, dat mag iedereen zien!

Geef de boodschap door met een hippe fairtrade tas die zegt: “Jij bent goud waard.” Gemaakt van gerecyclede katoenen kleding, draagt deze tas niet alleen een uniek verhaal, maar ook een statement van steun aan gemeenschappen in India.

 

Geschenk 7: Geef jouw kanjers een Kanjer pakket!


 Laat je waardering blijken met een Kanjer pakketje. Een jute zakje met bloembolletjes en stroopwafels, plus een originele mok om leraren elke koffiepauze te laten schitteren.

Geschenk 8: Een goed gesprek doet wonderen, geef een kletsdoosje

Geef een goed gesprek cadeau met de geef en beleef kletskaarten. Interessante weetjes, luchtige vragen en diepe gesprekken, allemaal verpakt in een mooi doosje. Zo leer je elkaar nog beter kennen op een leuke manier!

 

Geschenk 9: Een rustmomentje met koffie of thee


 Nodig je medewerkers uit voor een lekker bakkie met de innovatieve coffeebrewer. Een combinatie van filterkoffie en cafetière voor een intens aroma. Geef ze de kans om even tot rust te komen. Liever een heerlijke kop thee? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor de theebrewer.

Geschenk 10: Omdat iedereen een beetje geluk kan gebruiken

Een handgemaakt bedank cadeau met een schattig engeltje dat geluk brengt. Elk geluksengeltje bevat een halfedelsteen waar een helende werking van uitgaat.

Voorzien van een kaart met een prachtige boodschap van waardering. Geef een beetje extra geluk aan jouw geweldige onderwijsmedewerkers.


Alle duurzame geschenken voor de Dag van de Leraar

Bekijk alle duurzame geschenken die PureLabels te bieden heeft voor de Dag van de Leraar en kies het perfecte gebaar van waardering dat niet alleen je docenten, maar ook de wereld zal laten stralen.

Ontdek de leukste duurzame geschenken voor de Dag van de Leraar hier

Laat deze dag een onvergetelijk moment zijn voor degenen die het verschil maken in het onderwijs. Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Bruine brievenbus gemetseld in muur afbeelding categorie brievenbuspakjes

Bekijk ook