Dag van de verpleging en zorg, hét moment voor een bedankt cadeau

Dag van de zorg en verplegingDuurzame relatiegeschenken

Eigenlijk zouden onze toppers in de verpleging en zorg elke dag een cadeautje mogen krijgen. Ze doen geweldig en zeer belangrijk werk. Ze gaan door waar anderen stoppen en zetten ondanks de hoge werkdruk elke dag weer hun schouders eronder. Wat zouden we toch zonder deze geweldige mensen moeten?

Daarom zetten we de medewerkers in de verpleging en zorg elk jaar op 12 mei extra in het zonnetje. Dit is een bijzondere dag, want het is de geboortedag van Floris Nightingale (12 mei 1820). Deze geweldige vrouw zette eigenhandig het beroep van verpleegkundige op de kaart, want het vak van verpleegkundige bestond nog niet in haar tijd. Ze werd wereldberoemd met het verzorgen van soldaten tijdens de Krimoorlog.

Bedankjes voor verplegend personeel worden zeer gewaardeerd. Een kleine attentie laat al zien dat je aan ze denkt. Daarom hebben we voor ieder budget een origineel en duurzaam relatiegeschenk. Zet alle collega’s in het zonnetje met iets lekkers, een fleurig bloemetje of ander origineel geschenk.

Florence Nightingale, grondlegger van verpleging als officiëel beroep

Duurzaam relatiegeschenk dag van de verpleging

De dag van de verpleging mogen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Elke dag staan de toppers in de zorg voor ons klaar. Dit waarderen we natuurlijk enorm en dat kunnen we ze niet vaak genoeg vertellen. Geef je medewerkers daarom een speciaal ‘dag van de verpleging cadeau’. En wat past er beter dan een duurzaam relatiegeschenk?

De duurzame relatiegeschenken in de webshop van PureLabels toveren altijd een glimlach op iemands gezicht. Het zijn niet zomaar cadeaus. Elk geschenk is gemaakt met respect voor mens en milieu. Ze zijn hip, origineel en dragen bij aan een mooiere wereld. Met elk zorg cadeautje maak je zowel de ontvanger, de gever én de maker blij. Als dat geen geweldige manier is om je waardering te laten blijken aan iemand die altijd voor anderen klaar staat?

Origineel dag van de zorg cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de dag van de zorg? Dan zit je goed bij PureLabels. Al onze duurzame relatiegeschenken zijn met de grootste zorg geselecteerd. Neem bijvoorbeeld de Candle bag met thee. Dit Fairtrade bedankt cadeau geeft je zorgmedewerker meer dan alleen een leuk cadeau. In de candle bag zitten 5 heerlijke, biologische smaken thee. Het gezellige kaarsje en een smakelijk kopje thee bieden je zorgmedewerker een welverdiend ontspanmomentje voor zichzelf. En terwijl ze zich even heerlijk terugtrekken, genieten ze van het mooie compliment dat op de kaart bij de candle bag zit: “Jij bent een engel. Bedankt voor je zorg!”

Persoonlijke bedankjes verplegend personeel

Hoe persoonlijker het bedankt cadeau hoe leuker. Al onze duurzame relatiegeschenken zijn te bedrukken met het bedrijfslogo. Een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op het geschenk maakt het natuurlijk helemaal af. Persoonlijke geschenken worden zoveel meer gewaardeerd, omdat je hiermee laat merken echt om deze persoon te geven.

Combineer daarom een verrassend geschenk met een persoonlijke boodschap. Daar zal de ontvanger nog lang met een glimlach aan terugdenken. Al onze geschenken kunnen voorzien worden van een custom made kaartje. We denken graag met je mee en onze ontwerper maakt je kaartje helemaal naar jouw wensen.

Cadeau idee: Sleutelhanger zorg

Geef het verplegend personeel een cadeautje dat ze dagelijks gebruiken om ze elke dag te laten weten dat je ze waardeert. Zo heeft je bedankt cadeau nog meer impact. Een sleutelhanger voor de zorg is natuurlijk wel de ultieme gadget, die iedereen gebruikt.

De sleutelhanger met geluksengeltje is een prachtig handgemaakt bedank cadeau voor jouw hardwerkende toppers. Het schattige engeltje wordt geleverd met een prachtige kaart met persoonlijke boodschap.

Bekijk hier alle duurzame, originele en hippe relatiegeschenken voor de dag van de verpleging en zorg!

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook