Dag van de Vrijwilliger cadeau ideeën

Vrijwilliger bedanken
Vrijwilliger bedanken
Dag van de vrijwilliger

 

Geef een mooi Dag van de Vrijwilliger cadeau! Op de Internationale Dag van de Vrijwilliger bedanken we de vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar. Wil jij jouw vrijwilligers bedanken? Dit is de kans om de vrijwilligers in jouw organisatie persoonlijk te bedanken en in het zonnetje te zetten. 

Jij bent goud waard! 

Dit jaar is een feest of uitstapje helaas niet mogelijk. Geef hen daarom een klein cadeautje en laat daarmee je waardering zien.

PureLabels heeft divers duurzame Dag van de Vrijwilliger cadeaus, al vanaf € 2,61. Deze zijn volledig te personaliseren met jou logo en boodschap en kunnen individueel per post worden verzonden. Lees hieronder verder voor onze Dag van de Vrijwilliger cadeau ideeën.

Fairtrade relatiegeschenk Tony chocolonely reep en origineel koffiekannetje met opdruk super bedankt Cadeauset Koffie & Tony

Vrijwilligers bedanken

Op 7 december is het de Dag van de Vrijwilliger. Op deze dag willen we de duizenden vrijwilligers in Nederland in het zonnetje zetten. Dit zijn vrijwilligers van verenigingen, mantelzorgers, buurthuizen, sportverenigingen en bij andere goede doelen en organisaties.

Op de Dag van de Vrijwilliger worden er door gemeenten en organisaties allerlei activiteiten georganiseerd om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten, zoals feestjes, uitstapjes en huldigingen. Dit jaar zal dit een beetje anders zijn, maar we mogen onze vrijwilligers niet vergeten!

☀️ Met een klein cadeautje zet je de vrijwilligers toch in het zonnetje. ☀️

De Dag van de Vrijwilligers is een initiatief van de Verenigde Naties. Deze International Volunteer Day wordt in de rest van de wereld gevierd op 5 december, maar in Nederland op 7 december.

Hoe waardeer je vrijwilligers?

Dit jaar is een persoonlijk bedankje aan de vrijwilligers wat lastiger, in verband met de strikte Coronarichtlijnen. Toch wil je deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. De vrijwilligers verdienen het!

Je kunt je waardering ook anders laten zien en de vrijwilligers in jouw organisatie op een passende manier bedanken. Dit kan door de bedankjes naar huis te laten verzenden. Bijvoorbeeld met een symbolisch cadeau, cadeaupakket of bloemetje. En natuurlijk met een mooie kaart met fantastische boodschap.

? Daarmee tover je een glimlach op het gezicht van de vrijwilliger ?

Daar ga je voor!

Doosje geluksklavertjes met tekst "wat een geluk hebben wij met jou". Bedankje personeel en zakelijk Doosje geluk met klavertje vier-bloembollen

Dag van de Vrijwilliger cadeau tips

Hoe kun je de vrijwilligers toch bedanken voor hun fantastische inzet? PureLabels geeft je hieronder graag onze favoriete Dag van de Vrijwilliger cadeau tips.

PureLabels specialiseert zich in duurzame en verantwoorde cadeaus en relatiegeschenken.

Je kunt onderstaande cadeautjes voor vrijwilligers zelf aanpassen en personaliseren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

  1. Cadeautas ‘Jij bent goud waard gemaakt van gerecycled katoen. Ook te personaliseren met je eigen logo. Vul de tas met andere cadeautjes en bedankjes – €2,99.
  2. Gift in a bag met hartvormig zeepje, ‘Wij zijn blij met een kanjer zoals jij’. Ook te personaliseren met eigen logo en boodschap – €4,87.
  3. Candle bag met heerlijke fairtrade thee. De zak is ook te gebruiken als theelichtje. Wat wil jij op de zak laten zetten? – €2,99.

candle light fairtrade gemaakt van theezakken inclusief 5 biologische theezakjes Candle bag met fairtrade thee

kweektuintje Kweektuintje voor prachtige bloemen

Kijk hier voor meer Dag van de Vrijwilliger cadeau ideeën

Zelf te personaliseren – De Dag van de Vrijwilliger cadeaus bij PureLabels kun je zelf personaliseren met jouw logo en boodschap.

Cadeau op laten sturen – Wij nemen graag alles uit handen en kunnen de Dag van de Vrijwilliger cadeaus ook individueel opsturen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Je mag ook altijd even bellen naar 06-27252470 of contact opnemen per e-mail naar petra@purelabels.nl.

Zoek je ook duurzame kerstpakketten voor je vrijwilligers, medewerkers en/of zakenrelatie? Lees dan zeker onze tips voor duurzame kerstpakketten.

 

Bekijk ook