Dag van de vrijwilliger: Wie zet jij in het zonnetje met een origineel bedankje?

Dag van de vrijwilliger
Vrijwilligers zijn onbetaalbaar, letterlijk. Deze gouden handjes wil je niet missen. Omdat je zo ontzettend blij bent met hun hulp is het natuurlijk fijn om je waardering te laten blijken. Nu zul je waarschijnlijk vaker laten merken dat je blij bent met alle geboden hulp, maar op de dag van de vrijwilliger doen we er nog een schepje bovenop.

Zoals ieder jaar is 7 december de Nationale Vrijwilligersdag. Dit is jouw kans om al die toppers eens flink in het zonnetje te zetten. Vrijwilligers, mantelzorgers
en andere actieve burgers die zich onbetaald inzetten voor andere mensen en goede doelen zijn van onschatbare waarde. Daar moeten we zuinig op zijn.

Hippe relatiegeschenken zijn een leuke manier om vrijwilligers te bedanken met een cadeau. Zeker duurzame relatiegeschenken zijn helemaal van deze tijd. Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedankt cadeau idee? Dan zit je goed bij PureLabels. Wij zijn altijd op zoek naar originele relatiegeschenken, die net even anders dan anders zijn.

“Vrijwilligers zijn helden, maar dan zonder cape…”

Hippe relatiegeschenken voor vrijwilligers

Vrijwilligers zetten zich onvermoeibaar in voor clubs, verenigingen, organisaties en goede doelen. Op 7 december – Nationale Vrijwilligersdag – worden er diverse vrijwilligersprijzen uitgereikt. Maar natuurlijk verdient elke vrijwilliger een prijs, want ze zijn allemaal even belangrijk. Daarom hebben we bij PureLabels de leukste, hippe relatiegeschenken voor vrijwilligers uitgezocht.

Je kunt je vrijwilligers op allerlei manieren bedanken voor hun inzet. Hoe persoonlijker, hoe leuker. Daarom bieden we de mogelijkheid om de bedankjes te personaliseren. Zo geef je echt een uniek geschenk, dat net een beetje extra speciaal is door de persoonlijke touch. Laat je creativiteit de vrije loop.

Je vrijwilligers een kleinigheidje geven betekent enorm veel en zal de relatie tussen de organisatie en de vrijwilliger verbeteren.

Bedankt cadeau idee ‘Dag van de Vrijwilliger’

Vrijwilligers doen met veel plezier en enthousiasme zinvol werk waar ze geen enkele vergoeding voor ontvangen. Dan is een bedankt cadeau
wel op zijn plaats. Verras daarom je vrijwilligers met een persoonlijk geschenk, om ze te bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de samenleving.

Wat geef je zulke bijzondere mensen? We geven je graag een aantal leuke bedankt cadeau ideeën voor de dag van de vrijwilliger:

Een glazen flesje met daarin paaseitjes

Geef een leuk jute zakje met bloembolletjes! Het zakje is voorzien van een mooie kaart met passende tekst en is gevuld met vrolijke anemonen bolletjes. Of kies voor de geluksklaver, want wat een geluk hebben jullie met zulke geweldige vrijwilligers.

Heb je zo’n attente vrijwilliger die altijd een kopje koffie voor je meeneemt? Tijd om eens een kopje terug te geven met een super origineel koffie kannetje met heerlijke, top kwaliteit fairtrade koffie. De meegeleverde wenskaart kon niet toepasselijker:
“Vandaag schenk ik aandacht aan jou”.

Zoek je een geschenk met een verhaal? Dan is de fairtrade katoenen tas een geweldig geschenk. Bij elk gebruik herinner je jouw vrijwilliger eraan dat hij of zij goud waard is.

Vrijwilligers zijn als engeltjes zonder vleugels, hoe toepasselijk is dan het geluksengeltje. Dit prachtige, handgemaakte bedank cadeau is een geweldig cadeau voor deze hardwerkende toppers.

Maak je vrijwilligers blij met een heerlijk geurtje, in de vorm van een decoratief zeepje. Dit heerlijk zoet geurende stukje mille fleur zeep is zowel functioneel te gebruiken als handzeep, of leuk als decoratie in huis. Met een persoonlijke boodschap erbij en gepersonaliseerd met eigen tekst en/of logo heb je een uniek bedankt cadeau.

Natuurlijk kun je bij ons ook een leuk verwenpakket samenstellen. Voor elk budget hebben we passende geschenken. Misschien wil je die vrijwilliger die dag en nacht, door weer en wind voor je klaar staat een luxer bedankt cadeau geven dan de vrijwilliger die zo nu en dan in het weekend komt helpen. Wij helpen je graag een passend cadeau samen te stellen.

Kijk voor meer bedankt cadeau ideeën alvast op onze pagina: Relatiegeschenken voor dag van de vrijwilliger.

Duurzame relatiegeschenken: Ideaal bedankje vrijwilligers

Vrijwilligers bedanken met een cadeau is natuurlijk super leuk. Maak er een bijzonder geefmoment van en geef een geschenk met een verhaal. Vooral vrijwilligers kunnen het waarderen wanneer jouw geschenk ook de makers van het product blij maakt. Met de duurzame relatiegeschenken van PureLabels breng je wat extra’s aan de gever, ontvanger én de maker. Zo dragen we samen bij aan een mooiere wereld!

Heb je een leuk idee voor dag van de vrijwilliger? Wij denken graag met je mee om zo het leukste geschenk samen te stellen. Neem vrijblijvend contact op
en ontdek de mogelijkheden.

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook