De hipste, duurzame kerstpakket ideeën van 2022? Hier 7 inspirerende tips

Kerstpakketten

Ben je op zoek naar een leuk kerstpakket idee? Dan zit je goed bij PureLabels. Ook dit jaar hebben we weer de hipste, duurzame kerstpakketten voor je uitgezocht. Wij begrijpen dat je jouw werknemers wilt verrassen met een leuk kerstpakket, waarmee ze zich echt gewaardeerd voelen. Want werknemers die zich gewaardeerd voelen, zullen zich beter inzetten voor hun werk, en dat is precies wat je als werkgever wilt.

Maar dan komt de vraag: welk kerstpakket gaat het dit jaar worden? Wil je een luxe kerstpakket, rijkelijk gevuld met lekkers? Of kies je voor een ander leuk thema? De keus is tegenwoordig enorm. Je kunt ook zelf het kerstpakket samenstellen, zodat je hem helemaal kunt laten aansluiten bij de visie van jouw bedrijf.

Bestel je de kerstpakketten voor 2023 bij Pure Labels, dan maak je niet alleen je werknemers blij. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting ‘Make-A-Wish’, zodat je ook de allerliefste wens van ernstig zieke kinderen in vervulling laat gaan. Zo bezorg je in één keer meerdere mensen een magische kerst.

“PureLabels – Gifts with a mission: Van elk kerstpakket dat je koopt, wordt een deel van de opbrengst geschonken aan de stichting Make a Wish Nederland. Als dat niet de ultieme kerstgedachte is…”

Origineel kerstpakket

Kerstpakketten stammen al uit het begin van de 19e eeuw. We hebben ze in allerlei soorten en maten voorbij zien schuiven. Probeer dan nog maar eens origineel te zijn. Een kerstpakket krijgen is altijd leuk, maar elk jaar hetzelfde wordt ook saai. Een origineel kerstpakket laat pas echt een glimlach op het gezicht van je medewerkers verschijnen.

Wil je jouw medewerkers stimuleren om op de fiets naar het werk te komen? Hoe leuk is dan het kerstpakket: Blij op de fiets! In dit pakket vind je onder andere een stijlvolle fietstas met handig kliksysteem. De zadelhoes zorgt ervoor dat je werknemers zich altijd comfortabel van en naar het werk kunnen verplaatsen. Met de drinkfles wordt de dorst onderweg gelest en natuurlijk doet hij het ook goed op het bureau, voor de nodige hydratatie onder het werk.

purelabels

Op deze manier geef je niet alleen een origineel kerstpakket, maar ook een geschenk met verhaal.

Duurzaam biologisch kerstpakket

purelabels

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal van deze tijd. Dus waarom geen duurzaam kerstpakket dit jaar? We hebben de leukste, duurzame en biologische kerstpakketten voor je uitgezocht, zodat je dit jaar een hip en trendy kerstpakket kunt geven, dat helemaal past bij de duurzame visie. Denk bijvoorbeeld aan een luxe kerstpakket met duurzame serveerplank.

Dat duurzame kerstpakketten absoluut geen geitenwollen sokken imago hebben zie je duidelijk aan dit luxe kerstpakket: Kerstpakket Duurzaam & Biologisch.

Alle kerstpakketten bij PureLabels hebben een verhaal. Mooie producten, gemaakt van duurzame materialen, die maatschappelijk verantwoord worden geproduceerd. Zo maken we de gever, maker en ontvanger blij!

purelabels
purelabels

Tuinieren werkt stress verlagend. Wil je ontspannen werknemers op de werkvloer? Dan is dit biologische kerstpakket perfect. Niets zo leuk én lekker als eten wat je zelf hebt laten groeien. Doe je werknemers een plezier met dit pakket: Kerstpakket biologisch blij met groen.

Wil je echt bijdragen aan een betere wereld en dit ook uitdragen naar je werknemers? Kies dan een echt duurzaam eco kerstpakket. Dit biologische kerstpakket zit vol producten met een eerlijke afkomst. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd, door bomen te planten in Nederland.

purelabels

Met je investering in dit kerstpakket draag je direct bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Dat is een mooie kerstgedachte!”

Luxe kerstpakket of klein kerstpakket?

Ga je dit jaar voor een
klein maar fijn kerstpakket

purelabels

Of een luxe kerstpakket, compleet met bubbels?

purelabels
Hoe dan ook ga jij je werknemers blij maken met deze leuke attentie!

Vanaf 60 stuks is het mogelijk om zelf het kerstpakket samen te stellen. Je bezoekt hiervoor de showroom in Katwijk, waar je een leuke dag inclusief lunch te wachten staat. Wil je hier meer informatie over? Neem even contact met ons op.

purelabels

Kerstpakket online bestellen, wij bezorgen ook huis aan huis

Maak je kerstpakket zo persoonlijk mogelijk, zo breng je de kerstboodschap nog beter over. Daarom bieden we altijd de mogelijkheid een eigen product, kaart of brief toe te voegen aan het pakket. Heb je speciale wensen? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met je mee.

Bestel je kerstpakketten 2022 eenvoudig online. Bij ons is zelfs huis aan huis bezorging mogelijk. Uiteraard worden alle persoonsgegevens met de grootste zorg behandeld, geheel volgens de AVG. We zorgen voor adreslabels, een mooie verpakking en bezorgen je presentje netjes aan de deur.

Met welk kerstpakket ga jij je werknemers in 2022 verrassen? Vertel ons je wensen, wij houden wel van een uitdaging!

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook