De leukste zomergeschenken voor personeel en relaties, 10 tips

Zomergeschenken
Zomergeschenken
Duurzame relatiegeschenken
Ben je op zoek naar leuke zomergeschenken om je personeel en relaties mee te verrassen? Een leuk cadeau voor medewerkers draagt direct bij aan de sfeer en cultuur binnen het bedrijf. Rond de kerst verwacht je personeel een kerstpakket, maar hoe leuk is het om ze juist nu te verrassen met een zomerpakket.

De zomer is een periode waar veel mensen naar uitkijken. Mooi weer, vakantie en gezellige barbecue avonden. Jij kunt ze nu een extra goed gevoel geven door je personeel te verrassen met een zomerpakket. Dat is een extra waardering voor je medewerkers, en een leuke verrassing na de moeilijke coronatijd. Een opkikker die zeker gewaardeerd wordt.

Onze zomergeschenken voor personeel zijn leuke zomerse producten die handig zijn voor op vakantie of die een gezellige barbecue nog leuker maken. Uiteraard zijn ook al onze zomerpakketten, geschenken met een verhaal. In deze blog geven we je 10 leuke tips voor leuke zomergeschenken, voor personeel en relaties.

Zomergeschenken personeel

Zomergeschenken voor personeel zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt zo groots uitpakken als je zelf wilt. Voor ons is niets te gek. Dus overleg gerust als je speciale wensen hebt.

Wil je een leuk bedankt cadeau, een kleine attentie? Kies dan een brievenbus cadeau. Een uniek, duurzaam geschenk waar je personeel ook echt iets aan heeft.

1.

purelabels

Zomergeschenken personeel, een geschenk met een verhaal

Zoals je misschien al van ons gewend bent, heeft ieder geschenk in onze webshop een verhaal. Wij maken niet alleen de ontvanger graag blij, maar willen ook de gever én de maker een goed gevoel geven. Dat is onze missie.

Maar jij hebt waarschijnlijk ook een verhaal. Iets belangrijks te vertellen aan je personeel of relaties. Dit kan een simpel ‘bedankt’ zijn, maar het effect van zo’n klein woord is enorm. Voeg daarom een kaart toe aan je zomerpakket, om het cadeau nog persoonlijker te maken. We voorzien de kaart met plezier van jouw persoonlijke boodschap en logo.

We nemen je alle zorg uit handen en bezorgen huis aan huis, indien gewenst. Jij weet het beste waar je jouw personeel een plezier mee doet. Daarom ben je vrij om de samenstelling van het zomergeschenk naar eigen wens aan te passen. We denken graag met je mee, het is ons niet snel te gek!

Met welk zomerpakket verras je jouw personeel?

Weet je al met wel zomerpakket je jouw personeel gaat verrassen? Hierboven hebben we de leukste 10 zomergeschenken uitgelicht, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Bekijk ons complete aanbod zomerpakketten of stel zelf het perfecte zomerpakket voor jouw personeel samen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag het leukste zomerpakket voor je personeel
samen te stellen.

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook