Duurzaam relatiegeschenk? Dan kies je voor een geschenk met een verhaal

Duurzame relatiegeschenken
Een duurzaam relatiegeschenk, daar worden je medewerkers en relaties pas echt blij van. De tijd van onpersoonlijke relatiegeschenken is voorbij. De hippe relatiegeschenken van tegenwoordig zijn gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen. Ze zijn goed voor de aarde én goed voor de mensen die ze maken.

Elk duurzaam relatiegeschenk in de webshop van PureLabels heeft zijn eigen mooie verhaal. Ze zijn met liefde gemaakt en met zorg voor jou geselecteerd. Stuk voor stuk dragen ze bij aan een betere wereld.

Dus wie ga jij verrassen?

Zomergeschenken personeel

Waarom zou je alleen rond de kerstdagen je personeel een geschenk geven? Zomergeschenken versterken het positieve gevoel dat je personeel tijdens zomerse dagen voelt. Verras

 

je personeel met zomergeschenken en zet ze letterlijk in het zonnetje.

Duurzame relatiegeschenken zijn een leuk cadeau voor medewerkers. Je laat niet alleen zien dat hun inzet gewaardeerd wordt, maar ook dat je als bedrijf begaan bent met het welzijn van onze planeet. Duurzame relatiegeschenken zijn hun ‘geitenwollensokken-imago’ allang ontgroeid. Tegenwoordig zijn de meest trendy relatiegeschenken juist duurzaam.

 

 

Bedank je klanten met duurzame relatiegeschenken

Trouwe klanten zijn enorm waardevol binnen je bedrijf. Toch vergeten we ze massaal te bedanken voor hun vertrouwen. Dankbaarheid werkt positief en vergroot de kans dat klanten bij je blijven. Bedank daarom een klant altijd na een samenwerking en wacht daar niet te lang mee. Je wilt niet de bekende ‘mosterd na de maaltijd’ zijn.

Het is eigenlijk best raar dat we eerder geneigd zijn om nieuwe klanten te belonen. Dat klanten bij je willen blijven is eigenlijk een groot compliment, dus geef je trouwe klanten iets extra’s met een leuk, duurzaam relatiegeschenk.

In de webshop van PureLabels vind je de leukste bedankjes voor klanten. Dingen waar ze ook echt iets aan hebben, die ze met plezier gebruiken en daarbij elke keer weer aan jou denken. Zo blijf je meteen onder de aandacht en geef je ze een positief gevoel over jouw bedrijf. Aan wie zullen ze denken, de eerstvolgende keer dat ze iets nodig hebben? Juist, aan jou! Als dat geen win-winsituatie is?


Bedank ook je medewerkers met
een geschenk met verhaal

Net als trouwe klanten, zijn ook trouwe medewerkers onmisbaar binnen je bedrijf. Medewerkers die zich gewaardeerd voelen zullen meer betrokken zijn bij de organisatie en productiever en efficiënter werken. Een leuk presentje voor medewerkers is daarom een goed idee. Hippe relatiegeschenken zijn een leuk cadeau voor medewerkers. Zeker als je ze een geschenk met een verhaal geeft, blijft ze dit lang bij.

Niets wordt zo goed onthouden als een mooi verhaal. Relatiegeschenken met een verhaal laten een positief gevoel achter, dat niet zomaar vergeten wordt. Wil jij onthouden worden? Dan zit je goed met de duurzame relatiegeschenken van PureLabels, want elk cadeau heeft zijn eigen mooie verhaal.

Onze missie is niet voor niets: “Relatiegeschenken en cadeaus voor een blije maker, gever én ontvanger!”

Geschenken met een verhaal

Eigenlijk heeft elk geschenk een verhaal. Je geeft iemand meestal niet zomaar iets. Je wit de ander opvrolijken, je waardering laten blijken of gewoon iemand in het zonnetje zetten, omdat ze altijd hun beste beentje voor zetten.

Met de duurzame geschenken van PureLabels tover je een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Je blijk van waardering komt nog beter over als de ontvanger ontdekt dat je cadeau met zorg gekozen is. Geen 13 in een dozijn cadeau, maar een hip en duurzaam geschenk met een verhaal. De geschenken van PureLabels zijn speciaal geselecteerd op de waardering voor de maker. Je wilt niet iets geven waarvoor een ander wordt uitgebuit toch? Een geschenk waar ook anderen beter van worden, dat is de mooiste manier van schenken.

Gepersonaliseerd geschenk voor kinderen en ouders van een basisschool

Welk verhaal wil jij vertellen?

Een geschenk met een verhaal geven is al erg leuk, maar je kunt het nog persoonlijker maken door je eigen verhaal hieraan toe te voegen. Jij hebt vast ook iets wat je wilt delen met de ontvanger. Daarom zijn bijna alle duurzame relatiegeschenken in de webshop van PureLabels te personaliseren.

Laat de naam van de ontvanger drukken op een leuke giftbox, of voeg een persoonlijk kaartje toe aan je geschenk. Het is een kleine moeite, maar met een grootst effect. Een geschenk ontvangen met je eigen naam erop laat wel heel goed zien dat er aan je gedacht wordt.
Wil je graag jouw verhaal op een persoonlijke manier overbrengen bij je klanten, relaties en personeel? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de vele leuke mogelijkheden die PureLabels te bieden heeft.

Bekijk ook