Duurzaam relatiegeschenk: Het beste zakelijke bedankje

Duurzame relatiegeschenken

Waarom kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk belangrijk is

Omdat het een hoge waardering oplevert bij je klanten en personeel. Wanneer je kiest voor duurzame relatiegeschenken laat je zien dat je op een positieve manier wilt bijdragen en maatschappelijk betrokken bent. Dit zal je klanten niet ontgaan en bijdragen aan een positief imago, de reputatie van je bedrijf wordt erdoor versterkt.

Sterker nog, duurzame relatiegeschenken zijn de trend. Het geitenwollen sokken imago is er allang af. Er zijn tegenwoordig enorm veel leuke en hippe geschenken te krijgen. Dus ook voor jouw bedrijf zijn er duurzame relatiegeschenken te vinden die helemaal aansluiten bij jouw visie.

Doordat tegenwoordig steeds meer online geregeld wordt, verschuift de marketing ook steeds meer richting online. Zonder strakke website en aanwezigheid op social media lijk je niet meer mee te tellen. Maar onderschat de sterke marketingwaarde van relatiegeschenken niet. In tegenstelling tot vluchtige social media berichten, blijf je met een leuk relatiegeschenk veel langer onder de aandacht.

Ontdek waarom duurzame relatiegeschenken niet mogen ontbreken in jouw marketingstrategie.

Zakelijke bedankjes, laat zien waar je voor staat

Je zult niet de eerste zijn die zijn klanten een zakelijk bedankje geeft, dus je wilt wel origineel zijn. Hoewel steeds meer bedrijven overgaan op duurzaam ondernemen, maakt nog niet iedereen gebruik van duurzame relatiegeschenken. Hier kun jij dus in uitblinken. Sta jij voor duurzaamheid, hergebruik en het verantwoord omgaan met mensen en materialen? Dan zijn duurzame zakelijke bedankjes precies wat jij nodig hebt.

Met duurzame relatiegeschenken laat je jouw klanten en personeel zien dat je geeft om het milieu en mee wilt werken aan een betere wereld. Klanten die een dergelijk zakelijk bedankje ontvangen, zullen het vaak lang bewaren. Wij drukken er met alle plezier je bedrijfsnaam en logo op, zodat je lang onder de aandacht blijft bij je klanten.

Duurzame geschenken zorgen voor veel contactmomenten

Duurzame relatiegeschenken vragen een eenmalige investering, maar omdat er diverse praktische en dagelijks bruikbare geschenken bij zitten, krijg je er veel contactmomenten voor terug. Denk aan een klant die met jouw bedrukte tas op een overvol station staat. Of die fijne pen, bedrukt met jouw gegevens, die zeven keer van eigenaar wisselt. Dat is toch van onschatbare waarde?

Er is ruime keus uit verschillende relatiegeschenken. Kies er een die past bij jouw bedrijfsfocus. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om je complete personeelsbestand te voorzien van een duurzame tas, bedrukt met een pakkende tekst en jouw bedrijfsnaam en logo. Kijk voor leuke ideeën eens bij de relatiegeschenken: “Tassen en Trolleys”  Zo’n leuke attentie geeft je de mogelijkheid om je waardering te uiten richting je werknemers, dat versterkt de band.

Geschenk met een verhaal

Mensen zijn gek op verhalen. Vertel je een goed verhaal, dan blijf je top-of-mind bij je klanten. Deze verhalen hoef je niet altijd zelf te vertellen. Goede, duurzame relatiegeschenken vertellen het verhaal voor jou, keer op keer. Ze worden gewaardeerd door veel mensen en laten je in een goed blaadje komen bij potentiële klanten. Relatiegeschenken zijn niet opdringerig, mensen vinden het juist leuk om ze te krijgen en zijn vaak blij verrast.

Maak daar gebruik van. Geef je personeel en klanten relatiegeschenken met een duurzaam verhaal. Inspireer mensen om ook duurzamer bezig te zijn. Samen de plastic afvalberg in onze oceanen verkleinen met herbruikbare waterflessen en ontbossing tegengaan door uitwisbare notitieboekjes te gebruiken. Allemaal mooie en inspirerende initiatieven.

Zelf schrijven blijft een geweldige manier om informatie te verzamelen die je belangrijk vindt. En hoe kun je dat beter doen dan in een mooi notitieboek van gerecyclede materialen. Zet er een persoonlijke boodschap op en je bent altijd in beeld bij je klant wanneer ze hun beste ideeën opschrijven. Wij kunnen het niet beter omschrijven dan: “Wie schrijft blijft

Duurzaam bedankje personeel

Alles wat je aandacht geeft groeit, zo ook je personeel. Producten gemaakt van duurzame materialen zijn natuurlijk geweldig, maar hoe leuk is het om je personeel te bedanken met een cadeau wat ze zelf kunnen laten groeien? Stimuleer meteen de gezondheid van je werknemers met een eigen gekweekt kruidentuintje op hun bureau.

Een duurzaam bedankje voor je personeel biedt allerlei mogelijkheden. Van vrolijke bloembollen, eetbare bloemen tot allerlei groente en kruiden zaadjes in een leuke, bedrukte verpakking. Ga dus helemaal los. Laat je klanten en personeel groeien en bloeien met geschenken uit onze categorie: “Groei en bloei

Welk duurzaam relatiegeschenk kies jij?

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal van deze tijd. Wil je graag een geschenk geven dat ook echt gebruikt wordt en niet meteen de prullenbak in gaat? Kies dan voor een duurzaam relatiegeschenk.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een duurzaam relatiegeschenk of heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag het perfecte duurzame relatiegeschenk samen te stellen.

Bekijk ook