Duurzame relatiegeschenken sturen met Pasen? Waarom niet!

Duurzame relatiegeschenken

Pasen is misschien niet de tijd dat je denkt aan het sturen van relatiegeschenken. Nog maar weinig bedrijven zijn hiermee bezig. Een geweldige kans dus om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten. Het voorjaar is bij uitstek de tijd dat mensen vrolijker worden.
Het zonnetje schijnt meer, de natuur loopt weer uit en de zomer komt eraan. Maak gebruik van al deze positiviteit en breng
juist
nu je bedrijf onder de aandacht met leuke, originele paas-geschenken.

Een relatiegeschenk op een moment dat niemand het verwacht, daarmee scoor je pas hoge ogen. Een paasattentie is de manier om verrassend uit de hoek te komen. Denk bijvoorbeeld aan: Paaseitjes versturen naar klanten en relaties of een paaspakket laten bezorgen
en natuurlijk leuke paasgeschenken voor het personeel.

Bij Pure Labels vind je allerlei hippe, duurzame relatiegeschenken voor elk moment, dus ook voor Pasen. Een origineel paaspakket is een geweldig bedankje voor een klant. Natuurlijk gaan we verder dan alleen paaseitjes. Ook bloembollen, bloemzaden en andere kleine bedankjes vind je in onze webshop.

Uiteraard hebben al onze geschenken een verhaal, zodat de ontvanger niet snel uitgepraat raakt over jouw leuke paasgeschenk.

Originele paasgeschenken

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal van deze tijd. Je laat zien dat je als bedrijf begaan bent met het milieu en het welzijn van onze aarde. De relatiegeschenken van PureLabels zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Het zijn leuke, bruikbare geschenken met een verhaal. Door hun praktische aard zullen jouw duurzame relatiegeschenken intensief gebruikt worden.

Laat jouw geschenken bedrukken met het logo van je bedrijf. De duurzame relatiegeschenken van PureLabels hebben allemaal een uniek verhaal. Voeg je eigen tekst toe om ook jouw verhaal de wereld in te sturen. Daarmee maak je pas echt een statement.

Duurzame relatiegeschenken worden alom gewaardeerd. Niet alleen omdat ze leuk en praktisch zijn, maar ook omdat ze een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Zo zet je jouw bedrijf in een positief daglicht en breng je jouw merk nog meer onder de aandacht.

Paaspakket

Laat een paaspakket bezorgen om je klanten en relaties te bedanken voor hun vertrouwen in jouw bedrijf. Door een uniek relatiegeschenk te sturen, blijf je top of mind. Herkenning en herinnering is daarbij belangrijk. Maak je paaspakket herkenbaar door een leuke, persoonlijke boodschap in jouw huisstijl mee te sturen. Je kunt er zeker van zijn dat je klanten als eerste aan jou denken als ze weer een bestelling willen plaatsen.

Paaspakketten zijn er in allerlei soorten en maten. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar. Een paas cadeau tovert altijd een lach op het gezicht van de ontvanger, of dit nu een zakje met gezellige bloembollen is, of een lekkere chocolade verrassing.

Jij weet het beste waar je jouw klanten blij mee maakt. Wie weet nodig je ze uit om ook dit jaar weer zaken met elkaar te doen, door een hip koffie- of theekannetje met lekkere Tony’s paaseitjes te sturen als uniek paasgeschenk. Als dat geen origineel idee is?


Paaseitjes versturen


Paaseitjes versturen is natuurlijk wel het meest voor de hand liggende cadeau met Pasen. Er zijn maar weinig mensen die niet van chocolade houden. Nu is een simpel zakje met paaseitjes misschien wat saai. Daarom hebben we bij Pure Labels hippe relatiegeschenken samengesteld, speciaal voor Pasen.

Niet alleen paaseitjes versturen past bij Pasen, ook andere paaschocolade versturen is een leuk gebaar. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Tony’s Chocolonely paaschocolade reep gecombineerd met bijvoorbeeld een vrolijk Fairtrade hangtuintje. Hoe leuk is dat?

Paasgeschenken voor personeel

Hoe leuk is het om ook je personeel te verrassen met een paasgeschenk? Kleine bedankjes om je personeel te bedanken voor hun inzet. Een leuke paasattentie kan eenvoudig op het bureau worden gezet, maar net zo makkelijk naar een huisadres worden verzonden. Ideaal voor de thuiswerkende personeelsleden.

Heerlijke paaschocolade valt meestal wel in de smaak. Weet je toevallig dat sommige personeelsleden niet zo’n fan zijn van chocolade? We hebben bijvoorbeeld ook een leuk snoepflesje met paassnoepjes.Groene Paasgeschenken


Geef je personeel wat vrolijkheid mee naar huis met leuke bloembollen of vrolijke bloembommetjes voor
in de tuin of op het balkon. Er is altijd een hip en passend relatiegeschenk te vinden waar je personeel, klanten en relaties blij van worden. Of wil je toch zelf nog even zoeken naar het beste paascadeau voor jouw team? Kijk gerust verder in onze Paascategorie.

We helpen je ook graag een persoonlijk paaspakket samen te stellen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Bekijk ook