Eindejaarsgeschenken voor klanten en personeel; een mooie afsluiting van 2022

Duurzame relatiegeschenkenKerstpakketten

Ga jij je klanten en personeel verrassen met een duurzaam eindejaarsgeschenk?

Het jaar is weer voorbij gevlogen. Nog maar een paar weken en we zitten alweer in 2023. Dit is bij uitstek de tijd om eens terug te kijken op het afgelopen jaar. Welke prachtige samenwerkingen zijn er geweest, welke uitdagende projecten tot een goed einde gebracht. En wat een geweldig werk heeft je personeel weer geleverd!

Hoe mooi is het om hier samen op terug te kijken. Bedank je klanten en personeel daarom met een eindejaarsgeschenk. Dat is pas écht een geschenk met een verhaal. Er is geen betere manier om je waardering en dank te laten zien.

Eindejaarsgeschenk klant

Verras je klanten met een attent eindejaarsgeschenk. De tijd van de traditionele kerstpakketten lijkt steeds meer achter ons te liggen. De eindejaarsgeschenken van nu zijn hip, duurzaam en origineel. Zo kun je een geschenk uitkiezen dat echt past bij wat jij als bedrijf wilt uitstralen.

Eindejaarsgeschenken zijn misschien wel de belangrijkste zakelijke cadeautjes van het jaar. Door klanten en potentiële zakenpartners in het zonnetje te zetten, kom je precies op het juiste moment onder de aandacht. Er wordt teruggekeken op het afgelopen jaar, maar er worden ook plannen gemaakt voor het nieuwe jaar.

Een persoonlijke aanpak zal zeker gewaardeerd worden. Daarom bieden we de mogelijkheid om je eindejaarsgeschenk te personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe op een wenskaart en voorzie het geschenk van je eigen tekst en logo.

 

Eindejaarscadeaus en klanten geschenkjes

Eindejaarscadeaus en klanten geschenkjes zijn er in allerlei soorten en maten. Voor elk budget hebben we de leukste, duurzame geschenken geselecteerd. Vind je het een uitdaging om alle geschenken op tijd bij je klanten te krijgen? Daar helpen we je graag bij. Je hebt het tenslotte al druk genoeg zo aan het einde
van het jaar.

Kies je voor huis-aan-huis verzending, dan zorgen wij voor de adreslabels en verpakking. Elk eindejaarscadeau wordt netjes aan de deur afgeleverd. Je kunt ook kiezen voor klanten geschenkjes die door de brievenbus passen. Dan weet je zeker dat elke klant jouw geschenk ontvangt.

Uiteraard vinden wij de privacy van jouw klanten belangrijk. De persoonsgegevens van je klanten en relaties worden AVG veiliggesteld middels een verwerkersovereenkomst.

Duurzaam geschenk met verhaal

De eindejaarsgeschenken in de webshop van PureLabels zijn stuk voor stuk duurzame geschenken met een verhaal. Met elke zakenrelatie en natuurlijk je personeel heb je een bijzonder verhaal. Jullie maken samen, soms bijzondere, dingen mee. De sfeervolle laatste weken van het jaar zorgen voor nog meer verbinding. Een onvergetelijk eindejaarscadeau, dat ook nog praktisch is tijdens deze koude maanden, zorgt ervoor dat je relaties in aanraking komen met jouw naam. Zo blijf je top of mind.

Top 10 leukste eindejaarsgeschenken:

1.

Geniet van een zonnige winterdag met een duurzame terrasdeken gemaakt van 100% hergebruikt textiel

2.

Een heerlijk koffiemoment met het cadeaupakket Irish coffee in geschenkdoos.

3.

Toch liever een hartverwarmend kopje thee? > cadeaupakket thee met glazen
en chocolade kaneeldadels.

4.

Maak de mensen zonder groene vingers trots met BLOEMpost brievenbuscadeau luchtplantjes met houders.

5.

Wees het lichtpuntje in deze donkere maanden met de duurzame Solar Tafellamp, strak en oplaadbaar.

6.

Help die goede voornemens een handje met deze sporttas gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

7.

Toch een zoete beloning? Geef een Fairtrade chocoladereep in een geschenkdoosje ‘Goud Waard’.

8.

Houd dat brein ook tijdens de feestdagen in actie met het ‘FSC® houten Sudoku spel’.

9.

Hier wordt iedereen blij van én het past door de brievenbus: Een boeket Amaryllissen als eindejaarsgeschenk!

10.

Maak je relaties zichtbaar in deze donkere dagen met de ‘Solar Bikelight fietslampjes’.

Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke, hippe en duurzame relatiegeschenken. Bekijk hier alle eindejaarsgeschenken.

Bekijk al onze eindejaarsgeschenken en kies het geschenk dat het beste past bij jouw relaties en personeel. Zoek je iets speciaals? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Bruine brievenbus gemetseld in muur afbeelding categorie brievenbuspakjes

Bekijk ook