Groene relatiegeschenken zijn hip en duurzaam

Dag van de zorg en verplegingDuurzame relatiegeschenken

Groene relatiegeschenken zijn de perfecte manier om je personeel te bedanken voor hun inzet. Kleine bedankjes die een grote impact maken. Zo’n groen relatiegeschenk is helemaal van nu en laat zien dat je niet alleen begaan bent met de ontvanger, maar ook met de wereld.

Zo tovert een duurzaam relatiegeschenk een glimlach op elk gezicht en draagt bij aan een positieve imago boost voor je bedrijf. Groene relatiegeschenken zijn gemaakt met respect voor mens en milieu en dragen daardoor echt bij aan een betere wereld.

Groene relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt natuurlijk heel letterlijk denken aan de bloembollengeschenken, de wereld fleuriger maken met bloembommetjes of je boodschap overbrengen met bloemen. Maar een groen relatiegeschenk is net zo goed een gerecyclede waterfles. Hiermee verban je de PET flessen van de werkvloer en blijf je de hele dag door in beeld bij je personeel, zakenpartners en klanten.

“Met groene relatiegeschenken laat je als bedrijf zien waar je voor staat.”

Hippe relatiegeschenken zijn groen

Heb jij nog het idee dat groene relatiegeschenken vooral een suf imago hebben? Kijk dan eens goed rond in de webshop van PureLabels en ontdek hoe hip en trendy groene relatiegeschenken kunnen zijn. Alle relatiegeschenken in onze shop zijn met zorg geselecteerd. We zijn altijd op zoek naar de leukste en hipste groene relatiegeschenken. Zodat jij je bedrijf kunt laten opvallen met een duurzaam relatiegeschenk, dat precies past bij de uitstraling en visie van de organisatie.

Duurzame relatiegeschenken zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Elke dag worden we met onze neus op de feiten gedrukt, we moeten goed zijn voor onze aarde. Draag daaraan bij met duurzame relatiegeschenken voor je personeel en zakenrelaties. Dit kan op allerlei manieren:

Gerecyclede waterflessen

zijn goed voor het milieu,

 net als

bijvoorbeeld van

Handig, origineel én hip!

​​Groen geschenk met verhaal

Heeft jouw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn groene relatiegeschenken natuu​rlijk de manier om dit te laten zien. Alle groene geschenken die je vind in de webshop van PureLabels hebben een verhaal. Sommige zijn gemaakt van PET flessen, waardoor we samen de strijd aangaan tegen de plastic soep.

Andere geschenken zijn gemaakt van materialen die anders op de afvalberg terecht waren gekomen, zoals de schitterende theezakken uit India. Dit sterke en spatwaterdichte materiaal is perfect om bijvoorbeeld tassen en enveloppen van te maken. Elke zak heeft een unieke print, waardoor dit groene geschenk ook nog eens uniek is.

Aan de andere kant worden er innovatieve materialen gebruikt om de productie van plastic items flink te verminderen. Zo wordt een groot deel van onze drinkflessen gemaakt van restafval van suikerriet. Dit blijkt de perfecte grondstof te zijn voor waterflessen. Suikerriet neemt CO2 op uit de lucht tijdens het groeien, het is hernieuwbaar en een natuurlijke grondstof, waardoor ruw​e olie overbodig is bij de productie van deze flessen. Dit is natuurlijk een geweldig verhaal, zeker als je weet dat de flessen BPA-vrij én afwasmachinebeste​ndig zijn.​​

Wat je aandacht geeft, groeit!

Is er een groener relatiegeschenk te bedenken dan de leuke bloembollen? Zeker voor buitenlandse zakenrelaties is dit natuurlijk het ultieme duurzame geschenk. In het assortiment van PureLabels vind je een uitgebreide keus aan groene relatiegeschenken, zoals:

Met zo’n origineel groen relatiegeschenk blijf je voor langere tijd onder de aandacht bij de ontvanger. Je personeel zal zich meer betrokken voelen bij de organisatie als een schitterende plant of zelfs een boompje in hun eigen tuin groeit en bloeit. Het bijhouden van een eigen kweektuintje is niet alleen leuk, maar verse kruiden zijn ook nog eens heel gezond.

Geef zakenrelaties een verrassend geschenk in de vorm van een mooie plant of boompje. Deze langdurige herinnering aan de samenwerking is bijzonder en origineel. Een boom is goed voor het milieu en staat symbool voor een sterke samenwerking. Daarmee is dit geschenk zeer geschikt voor loyale klanten en duurzame relaties.

Groene relatiegeschenken met logo

Zo’n prachtig, groen relatiegeschenk wordt nog mooier met je logo erop. Unieke relatiegeschenken laten een blijvende indruk achter, zeker als je ze voorziet van jouw logo. Om je boodschap goed over te brengen via een groen geschenk, bieden we de mogelijkheid tot personalisatie bij alle groene relatiegeschenken.

Zoek je een groen relatiegeschenk voor een evenement, als kerstgeschenk, voor een jubileum of als bedankje? Bij PureLabels vind je voor elk moment het perfecte geschenk. Wil je een leuk pakket samenstellen? Ook maatwerk is mogelijk. We denken graag met je mee, zodat je groene relatiegeschenk perfect past bij de boodschap die je over wilt brengen. Neem vooral contact met ons op en ontdek wat er mogelijk is!

Neem vrijblijvend contact op en deel jouw groene ideeën!

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook