Hip relatiegeschenk: Verstuur een bloemetje via de brievenbus

BrievenbuscadeausGroei & Bloei

Ben je op zoek naar een hip relatiegeschenk, dan is BLOEMpost helemaal wat je zoekt. Een leuk cadeau voor personeel en relaties dat eenvoudig door de brievenbus past. Wat een verrassing als er uit zo’n compact doosje een schitterend boeket komt.

BLOEMpost is een origineel en duurzaam relatiegeschenk waarmee je zeker een lach op het gezicht van de ontvanger tovert. Eenvoudig een bloemetje  sturen, zonder hoge verzendkosten en de ontvanger hoeft er niet eens voor thuis te zijn. Hoe makkelijk is dat?

Bloemen via de brievenbus, we kunnen ons voorstellen dat je hier wat vragen over hebt. Daarom leggen we je in deze blog uit hoe BLOEMpost werkt en waarom het zo leuk is om bloemen als cadeau per post te versturen.

Brievenbus bloemen een origineel relatiegeschenk

Een bloemetje is een alom gewaardeerd cadeau. Er zijn maar weinig mensen die niet van bloemen houden. Een bloemetje sturen is dan ook een attent cadeau. Wil je een hip en origineel relatiegeschenk om je personeel en relaties te bedanken? Hoe kun je dat beter doen dan met een gezellig bloemetje.

Bloemen passen bij elke gelegenheid. Of je nu iemand wilt feliciteren met een verjaardag, jubileum of je waardering wilt tonen, bloemen zijn altijd goed.

Niet alleen zaden en droogbloemen kunnen per post worden verstuurd, ook verse bloemen kunnen in een brievenbuspakket worden verzonden. Wil je een origineel relatiegeschenk? Kies dan voor BLOEMpost.

Verse bloemen duurzaam versturen in brievenbuspakket

Bloemen hebben water nodig, hoe kun je ze dan versturen in een brievenbuspakket? Logische vraag. Je wilt natuurlijk wel dat de bloemen die je verstuurt mooi aankomen bij de ontvanger. Daarom worden de bloemen verpakt in een speciale brievenbusverpakking. Hierin krijgen de bloemen net genoeg vocht en zuurstof om in leven te blijven, maar te weinig om te groeien.

Eigenlijk vallen de bloemen tijdens hun reis in ‘slaap’. Zo kunnen ze veilig per post worden verstuurd, want ze kunnen tot wel vijf dagen zonder water en koeling. Na ontvangst kan nog ruim een week genoten worden van de schitterende bloemen.

Verse bloemen versturen in een brievenbuspakket is ook nog eens een geweldig duurzaam relatiegeschenk. Alle bloemen worden gekweekt bij een kwekerij waar duurzaamheid en sociale omstandigheden op nummer 1 staan. Door het versturen via brievenbuspost wordt de belasting op het milieu zo klein mogelijk gehouden.

BLOEMpost veilig door de brievenbus

Bloemen zijn teer, daarom moeten ze goed beschermd worden tijdens transport. De stevige verpakking geeft volledige bescherming en houdt de bloemen in ‘slaap’ tijdens hun reis. Zo komen de brievenbusbloemen fris en onbeschadigd op hun bestemming aan.

Een cadeau per post start natuurlijk met een stevige en stijlvolle verpakking. En wat is een duurzaam cadeau zonder biologisch afbreekbare verpakkingsmateriaal? BLOEMpost wordt verstuurd in een geheel ‘groene’ verpakking. De speciale folie houdt de bloemen vers tijdens hun reis. Daarna is hij 100% afbreekbaar.

Na het schuin afsnijden en in het water zetten van de bloem, rol je eenvoudig al de snijresten in de verpakking en gooit ze in de groene kliko. Dit is wel het meest ‘groene’ bedankje voor personeel en relaties wat je kunt vinden.

BLOEMpost: een duurzaam relatiegeschenk met een verhaal

Zeg het met bloemen, want bloemen kunnen veel vertellen. Ze maken blij en geven troost. Bij Pure Labels zijn we gek op geschenken met een verhaal. Wil jij ook graag je verhaal toevoegen aan BLOEMpost? Geen probleem. We bieden je de keus uit verschillende mooie wenskaarten, passend bij iedere gelegenheid.

Wil je het geschenk een extra persoonlijke tint geven? Kies dan voor een kaart met eigen ontwerp. We bedrukken hem naar wens met logo en persoonlijke boodschap.

1.

Rode rozen zijn chic en stijlvol én ze passen zelfs in een brievenbusdoosje. Stuur een schitterend boeket met rode rozen, daar wordt toch iedereen blij van?

2.

Stuur je liever een blijvend cadeau? Met droogbloemen geef je een kleurrijke en blijvende herinnering. Kies bijvoorbeeld voor dit hippe relatiegeschenk met droogbloemen in kleine vaasjes met een leuke, houten standaard.

3.

Of kies voor een fleurig boeket droogbloemen dat naar wens in één of meerdere vazen gezet kan worden. Daar vrolijkt iedere kamer of bureau toch van op?

4.

Wil je er echt een feestje van maken? Kies dan voor BloomParty, een super leuk setje van vier staande vaasjes en verschillende stijlvolle, verse bloemen.

5.

Hippe relatiegeschenken zijn helemaal in. Waarom dan een boeketje in een vaas zetten als je ze ook op kunt hangen? Met Bloomini verras je jouw personeel en relaties zeker en tovert direct een glimlach op hun gezicht. Deze stijlvolle brievenbusbloemen  worden geleverd inclusief twee vaasjes die eenvoudig opgehangen kunnen worden met het meegeleverde touw. Succes verzekerd!
Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook