Hip relatiegeschenk voor de dag van de leidster: 7 geweldige cadeautips

Duurzame relatiegeschenken
Elke derde donderdag in september worden leiders, leidsters en gastouders in het zonnetje gezet door ouders en werkgevers. Dit is een uitgelezen dag voor werkgevers om hun waardering te laten zien voor hun pedagogische medewerkers. Elke dag staan ze klaar om met veel liefde en betrokkenheid de zorg voor diverse kinderen op zich te nemen.
Hoe laat je jouw waardering beter blijken dan met een hip en duurzaam relatiegeschenk? Bij PureLabels zit je goed, want speciaal voor de dag van de leidster hebben wij de leukste en origineelste cadeaus met een verhaal voor je geselecteerd. In deze blog 7 originele relatiegeschenken voor de dag van de leidster.

Cadeau dag van de leidster

De leider of leidster staat elke dag weer klaar voor de kinderen. Met veel enthousiasme worden de kinderen opgevangen en verzorgd. Het wordt vaak vergeten, maar een bedankje op zijn tijd wordt enorm gewaardeerd. Een leuk bedankt cadeau is daarom de ideale manier om te laten zien hoe blij je bent met de inzet van je medewerkers.

Bij PureLabels hebben we het je makkelijk gemaakt. Je hoeft alleen maar een leuk geschenk uit te kiezen, dat het beste bij jouw medewerkers past. Voeg een persoonlijke boodschap toe en wij zorgen dat het cadeau bij de leidster wordt bezorgd.

Duurzaam geschenk met verhaal

Schenken op zijn best doe je met een duurzaam geschenk. Daarmee maak je niet alleen de ontvanger blij, maar ook de maker van het geschenk. En van zoveel blijdschap wordt je als gever ook blij, toch? Bij PureLabels hebben alle geschenken een verhaal. Daarmee maken we het je makkelijk een onderscheidend relatiegeschenk te geven.

Een geschenk met verhaal? Dan moet je bij PureLabels zijn! “

Voeg je eigen verhaal toe door het geschenk te voorzien van het bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap. Hiermee pak je direct de aandacht van de ontvanger, die nog lang met plezier zal terugdenken aan dit moment. Regelmatig je waardering uiten zorgt voor meer betrokkenheid van je werknemers bij het bedrijf. Ze zullen met nóg meer enthousiasme aan het werk gaan.

Relatiegeschenken die duurzaam en fairtrade zijn laten zien dat je als bedrijf met je tijd meegaat. Dat je op een positieve manier bij wilt dragen aan het welzijn van mens en milieu. Dat komt de reputatie en het imago van je bedrijf zeker ten goede.

De leukste relatiegeschenken voor de dag van de leidster

Al onze relatiegeschenken zijn natuurlijk even leuk. Dat kan het kiezen moeilijk maken. Daarom hebben we de 7 leukste geschenken voor de dag van de leidster hier op een rijtje gezet. Welke van deze 7 duurzame relatiegeschenken past het beste bij jouw leidsters?

1.

1

1

Hippe waterfles bedrukken

Een super handig en duurzaam geschenk, waar iedere leidster blij mee is. Een fles water bij de hand is altijd handig. Wat is er leuker dan een hippe, volledig recyclebare waterfles? De waterfles van PureLabels is echt een cadeau met een verhaal. De fles is volledig gemaakt van suikerriet, goed voor het milieu en een geweldige manier om de plastic soep terug te dringen.

Rondom is er voldoende ruimte om de waterfles te bedrukken met het bedrijfslogo en een leuke slogan. Meerdere waterflessen op de werkvloer? Maak ze extra persoonlijk met de naam van je medewerker. Een waterfles bedrukken doen we met plezier!

2.

Bloembollen relatiegeschenk

Een bloemetje valt altijd in de smaak. Zeker zo’n vrolijk jute zakje met 20 anemoon bolletjes. Bloembollen zijn een origineel relatiegeschenk en ook nog eens duurzaam. Hiermee neem je ‘wat je aandacht geeft groeit’ wel heel letterlijk. Investeer in je medewerkers voor een lange, tevreden werkrelatie. Geef je leidsters deze vrolijke bloembollen als relatiegeschenk

3.

Candle bag en theezakjes, om heerlijk te ontspannen

Iedereen heeft ontspanning nodig, ook je leidsters. Geef ze een speciaal en uniek cadeau met deze sfeervolle candle bag en heerlijke zakjes thee. Elk exemplaar is uniek en geeft een prachtige sfeer als er een waxinelichtje in gezet wordt. Zo ervaart je leidster meteen een gezellig moment en kan heerlijk ontspannen met een lekker kopje thee. De candle bag met thee

4.

Geef je leidsters een vrolijk hangtuintje cadeau

Zet de leidsters in het zonnetje met een gezellig hangtuintje. Dit is een super duurzaam cadeau, gemaakt van theezakken uit de theepluk in India. De theezakken krijgen een tweede leven als leuke hangtuin. Als dit geen duurzaam, gerecycled en fairtrade cadeau is, dan weten wij het ook niet meer.

Met dit cadeau tover je niet alleen een glimlach op het gezicht van je leidsters, maar zorg je ook voor werkgelegenheid in de armste gebieden in India. Deze vrolijke handgemaakte hangtuintjes zijn gevuld met aardetabletten en een fleurige vlindermix.

5.

Hippe katoenen tas voor de leukste leidster

Elke leidster kan een leuke, hippe tas gebruiken. Deze katoenen tas is echt een must-have en ideaal om mee te nemen. Door de leuke opdruk zal de leidster met plezier deze tas gebruiken. Vooral als ze het prachtige verhaal achter deze tas hoort. Aan elke tas zit een mooi kaartje waarop het verhaal wordt verteld. Dankzij deze tassen krijgen voornamelijk vrouwen in India de kans een goed bestaan voor zichzelf en hun families op te bouwen. Uiteraard is deze hippe katoenen tas gemaakt van gerecyclede materialen, zodat je als bedrijf echt een statement neerzet. Elke leidster wordt blij van zo’n bruikbare, duurzame en hippe katoenen tas als relatiegeschenk.

6.

Dag van de Leidster: Tony’s Chocolonely en complimentjes in envelop

Iedereen kan wel een complimentje gebruiken. Hoe vaak geef je jouw medewerkers een compliment? Met dit leuke dag van de leidster cadeau geef je jouw medewerkers elke dag een compliment, een hele week lang. Daarnaast maak je eigenlijk bijna iedereen blij met chocolade. Zeker zulke lekkere en fairtrade chocolade als die van Tony’s Chocolonely. Dit alles wordt verpakt in een zeer duurzame envelop. Een bijzonder leuk en lekker cadeau: Tony Chocolonely en complimentjes voor je leidsters.

7.

Unieke en persoonlijke mok als relatiegeschenk

Een mok is altijd leuk, zeker als deze voor jou persoonlijk gemaakt is. Geef je leidsters een leuke mok om je waardering te uiten. Zo worden ze er elke dag aan herinnerd dat hun inzet belangrijk voor je is. Van deze mok wordt toch iedere leidster vrolijk?

Nog leuker wordt deze mok als je hem compleet maakt met een heerlijk stukje chocolade en een lekkere thee of koffie. Wil je de dag van de leidster cadeaus naar eigen wens aanpassen? Dat kan. Wij denken graag met je mee. Neem daarom gerust contact met ons op.

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook