Hippe en duurzame relatiegeschenken bestellen bij PureLabels

Duurzame relatiegeschenken

7 Onthullende tips voor het kiezen van een origineel duurzaam relatiegeschenk

Ben jij verantwoordelijk voor relatiegeschenken binnen je bedrijf, maar vind je het iedere keer weer een echte hersenbreker? Wil je graag hippe relatiegeschenken kiezen, maar wordt je moe van het aanbod dat alsmaar hetzelfde is?

Dat begrijp ik!

Ik geef je hieronder bruikbare tips voor het kiezen van de beste hippe relatiegeschenken.

PureLabels heeft een breed assortiment aan hippe relatiegeschenken. Onze hippe relatiegeschenken zijn prachtig, heerlijk, mooi en toveren zeker een glimlach op het gezicht van de ontvangers.

En precies dat is belangrijk bij relatiegeschenken, vind je niet?

Ohja, de hippe relatiegeschenken van PureLabels zijn ook duurzaam. Dat is wel zo eerlijk en verantwoord, maar past daarmee ook binnen de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw bedrijf.

Ben je direct benieuwd? Bekijk de favoriete relatiegeschenken van dit moment.

In het kort: Ik merk dat hippe relatiegeschenken voldoen aan deze kenmerken: mooi, bruikbaar én duurzaam. Ook heel belangrijk: uniek en origineel.

Als geen ander snap ik hoe moeilijk het kan zijn om relatiegeschenken te kiezen voor werknemers en zakenrelaties. Je wilt iets geven dat de waarden van het bedrijf weerspiegelt, maar je wilt vooral een goede indruk geven en dat de ontvanger daadwerkelijk blij is met het cadeau. Dat is je doel.

1. Waar vind je de perfecte relatiegeschenken waar iedereen blij van wordt?
2. Hoe kies je de beste hippe relatiegeschenken?

Lees hieronder mijn tips als ervaringsdeskundige.

Tip 1: Ga niet voor een doorsnee relatiegeschenk

Kies dit keer iets geheel anders. Dus geen fles wijn, notitieblok, pen of koffiemok, maar kies bijvoorbeeld een hangtuintje, wollen sjaal of een prachtige mok gemaakt van bamboe.

De truc is om iets te kiezen wat echt mooi is.

Tip 2: Denk out-of-the-box

Je hebt inspiratie nodig om een origineel, hip relatiegeschenk te kiezen. Dat is moeilijk. Bekijk daarom eens de favoriete relatiegeschenken bij PureLabels en kies iets geks.

Je hebt inspiratie nodig om een origineel, hip relatiegeschenk te kiezen. Dat is moeilijk. Bekijk daarom eens de favoriete relatiegeschenken bij PureLabels en kies iets geks.

Bijvoorbeeld een olijfboompje. Of sokken van bamboe, want iedereen draagt sokken. Dat is heel iets anders, maar wel heel leuk en attent. Precies dat wordt gewaardeerd.

Tip 3: Ga voor kwaliteit, niet kwantiteit

De tijd van het uitgebreide kerstpakket waarvan maar de helft wordt gebruikt, is echt voorbij. Besteed het budget juist aan iets moois met een hoge kwaliteit. Dát is hip en dat waarderen de ontvangers. Dan geef je ze niet eenmalige gebruiksvoorwerpen die ongebruikt in de doos blijven liggen, maar juist echt iets dat ze willen gebruiken.

Ik vind bijvoorbeeld dit design spaarvarken een heel mooi product om te zien. Echt een uniek cadeau met een prachtig design. Ook ons koffiemok gemaakt van koffiedrab is een prachtige mok, een uniek cadeau met een verhaal. Een uitwisbaar notitieboekje is super handig. Daarmee kun je direct je notities digitaliseren.

PureLabels is overigens zeer goed in relatiegeschenken met een verhaal. Dat is onze specialiteit!

'Het gaat om het gebaar'

Tip 4: Kies een kleinigheid

Dat is echt zo! Jouw doel kan ook zijn om je waardering te laten zien. Dat hoeft niet elke keer iets groots te zijn. Je mag ook best tussendoor je waardering laten zien met een kleinigheidje.

Bijvoorbeeld fairtrade chocolade in een ‘dankjewel’-geschenkdoosje. Of een zeepje in de vorm van een hartje, verkrijgbaar in allerlei kleuren. Ook een zakje bloembollen is elke keer weer een succes. En een prachtig attent gebaar is ons doosje geluk, met klavertjes vier-bloembollen.

Het is een klein gebaar tussendoor. Daarmee laat je ze zien dat je hen waardeert. Een perfecte manier om de band met je werknemers en zakenrelaties sterk te houden.

Zo kun je één groot relatiegeschenk ook opknippen in meerdere kleine relatiegeschenken gedurende het jaar.
Heel leuk!

Tip 5: Denk zorgvuldig na over de boodschap

Spreek echt je waardering uit, in woorden. Bijvoorbeeld met een mooie kaart die je bij het geschenk voegt.

  • Jij bent een topper!
  • Dankjewel dat je er bent.
  • Wij zijn blij met een kanjer zoals jij.
  • Alsjeblieft, een dankjewel!
  • Jij maakt het verschil. Bedankt voor je zorg.
  • Wat een geluk hebben wij met jou.
  • <Vul zelf in met jouw persoonlijke boodschap>

Bij PureLabels helpen we je graag bij het maken van deze boodschap en het kiezen van een persoonlijke kaart. Vraag ons gerust om hulp of verdere inspiratie en ideeën!

Tip 6: Duurzaam is fijn

Duurzaam is super hip, en duurzame relatiegeschenken zijn ook bruikbaar. Steeds meer mensen hechten waarde aan een duurzame levensstijl en waarderen het daarom dat ze duurzame geschenken krijgen.

Bijvoorbeeld deze hippe thermosbeker, waarop je je eigen logo kunt laten zetten.

Of kies de SOOP zeep gemaakt van sinaasappelschillen. Die ruikt zo lekker fris. Echt een genot om te krijgen en gebruiken, maar ook heel duurzaam. Ook lekker: de eerlijke handzeep in een mooi flacon. Deze is elke keer weer een succes, omdat de beschermengel ook een symbolische boodschap heeft.

Tip 7: Personaliseer

Het is een heel goed idee om je logo en bedrijfsnaam op het relatiegeschenk te plaatsen, maar er ligt voor de ontvanger een duidelijke grens tussen een relatiegeschenk en een promotiemiddel.

Een duurzaam, hip relatiegeschenk is een geschenk dat ook met plezier wordt ontvangen én gebruikt. Op hippe relatiegeschenken mag daarom zeker het bedrijfslogo staan, maar wees terughoudend met de grootte en breng subtiel het logo en de naam aan op het relatiegeschenk.

Dus niet een koffiemok waarop jouw logo zo groot staat, dat de werknemer bij elke slok aan werk denkt en daarom liever een stressvrije koffiemok gebruikt. Maar juist een prachtige, duurzame mok waarop een persoonlijke, lieve, attente boodschap staat en daarbij een klein logo.

Wij helpen je graag bij het personaliseren van je relatiegeschenken.

Dit zijn mijn tips voor hippe relatiegeschenken. Bekijk zeker even ter inspiratie onze favoriete relatiegeschenken van dit moment en neem gerust contact met ons op voor hulp bij het selecteren en personaliseren van jouw relatiegeschenken!

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook