Hippe relatiegeschenken voor op kantoor? Bekijk deze leuke kleine bedankjes

Duurzame relatiegeschenken
Relatiegeschenken komen het beste tot hun recht op kantoor. Veel mensen brengen hier het grootste deel van hun dag door. Gebruiken ze daar jouw kleine bedankjes, dan komt jouw bedrijf de hele dag door onder de aandacht. Aan wie zullen ze denken, de volgende keer dat ze iets nodig hebben? Juist, aan jouw bedrijf!

Hippe relatiegeschenken zijn daardoor ideaal voor op kantoor. Zeker als ze bedrukt zijn met jouw logo. Een fijne pen of handig notitieblok zijn onmisbaar op kantoor. Dit zijn relatiegeschenken die de hele dag in het zicht liggen op het bureau en intensief gebruikt worden. Elke keer krijgt de gebruiker jouw merk onder ogen en zal hier ongemerkt een positieve associatie mee opbouwen.

Bij PureLabels vind je allerlei duurzame relatiegeschenken voor op kantoor. Unieke bedankjes voor klanten en de perfecte geschenken om personeel te bedanken voor hun inzet. Kies je voor duurzaam, dan laat je zien waar je als bedrijf voor staat.

“Breng jouw bedrijf onder de aandacht op kantoor met de leukste
duurzame relatiegeschenken!”

Duurzame relatiegeschenken op kantoor

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal van deze tijd. Je laat zien dat je als bedrijf begaan bent met het milieu en het welzijn van onze aarde. De relatiegeschenken van PureLabels zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. Het zijn leuke, bruikbare geschenken met een verhaal. Door hun praktische aard zullen jouw duurzame relatiegeschenken intensief gebruikt worden.

Laat jouw geschenken bedrukken met het logo van je bedrijf. De duurzame relatiegeschenken van PureLabels hebben allemaal een uniek verhaal. Voeg je eigen tekst toe om ook jouw verhaal de wereld in te sturen. Daarmee maak je pas echt een statement.

Duurzame relatiegeschenken worden alom gewaardeerd. Niet alleen omdat ze leuk en praktisch zijn, maar ook omdat ze een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Zo zet je jouw bedrijf in een positief daglicht en breng je jouw merk nog meer onder de aandacht.

Zoek je een leuk cadeau voor medewerkers? Deze multifunctionele A5 portfolio map van gerecycled PET zal zeker in de smaak vallen. Super handig voor gebruik op kantoor, of voor medewerkers die regelmatig naar klanten toe gaan.

Wil je graag een eind maken aan de groeiende oud papier berg? Hoeveel notitieblaadjes worden er per dag weggegooid? Daar maak je eenvoudig een einde aan met dit handige uitwisbare notitieboek een whiteboard in meeneemformaat, hoe handig is dat? Het uitwisbare notitieboek heeft een luxe uitstraling en kan eindeloos hergebruikt worden. Dit wordt zeker een van de favorieten op kantoor.

Duurzame-watefles-gemaakt-van-suikerriet-herbruikbaar-zwart

Unieke relatiegeschenken doen het goed op kantoor

Geschenken zijn altijd leuk om te krijgen, maar unieke relatiegeschenken zijn natuurlijk extra leuk. Door te kiezen voor een uniek geschenk voor relaties en medewerkers laat je jouw bedrijf extra opvallen in de positieve zin van het woord. Jouw geschenk is niet alleen een handig gebruiksvoorwerp op kantoor, maar ook het onderwerp van vele gesprekken.

Hoe vaak heb jij bijvoorbeeld al herbruikbare enveloppen gezien? Zo bezorg je een unieke verrassing op het bureau van je klant of medewerker. Deze stevige envelop is eindeloos herbruikbaar en super leuk om te ontvangen. Ze zijn gemaakt van theezakken uit India, die anders op de vuilnisbelt eindigen. Dit is met recht een geschenk met een verhaal. Zeker als je de envelop voorziet van jouw tekst en/of logo en een persoonlijke kaart.

Wil je jouw merk de wereld rond laten gaan? Rugzakken zijn ideale relatiegeschenken. Je klanten en medewerkers zullen ze met plezier dragen, zodat jouw bedrijf overal zichtbaar wordt. Zeker deze laptoprugzak van gerecyclede flessen  is een hip relatiegeschenk. Deze strakke rugzak staat chic op elk kantoor. Het minimalistische en comfortabele design maakt het een favoriet voor velen.

Kleine bedankjes voor klanten

Kleine bedankjes voor klanten doen het altijd goed. Een klein cadeautje wordt een waardevolle herinnering zodra jouw product of dienst weer nodig is. Je klant hoeft nooit meer na te denken bij welk bedrijf ze ook alweer moesten zijn, want jouw bedankje is standaard te vinden op zijn of haar kantoor.

Markeerstiften zijn zo’n handigheidje op kantoor. Even iets markeren om het niet meer te vergeten. Met de markeerstift van tarwestro in 3 kleuren wordt ook jouw bedrijf niet zomaar meer vergeten. Een klein bedankje met een groots effect.

Pennen blijven natuurlijk het relatiegeschenk voor kantoor, want pennen komen altijd van pas. Geef jij duurzame en chic uitziende pennen? Dan weet je zeker dat ze veel gebruikt gaan worden. Deze 2-delige bamboe pennenset is daarvan een mooi voorbeeld. Bedrukt met jouw logo zullen ze in elk kantoor graag gebruikt worden.

Ben je benieuwd naar meer hippe en duurzame geschenken? Kijk gerust eens rond en ontdek de leukste en handigste
relatiegeschenken voor werk en kantoor!

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook