Keuze cadeau; jouw eigen giftshop duurzame geschenken met een verhaal

giftshop categorieen
giftshop categorieen
Duurzame relatiegeschenken

giftshop relatiegeschenken

Een passend relatiegeschenk voor iedereen

Met een eigen keuze relatiegeschenk geef je je werknemers en zakenrelaties een giftcard die ze kunnen besteden in een gepersonaliseerde giftshop. Dan kunnen ze zelf een keuze maken uit een selectie relatiegeschenken, voorzien van jouw logo of naam en met een gepersonaliseerde boodschap en/of kaart. Dit is de ideale oplossing voor passende relatiegeschenken waar iedereen blij mee is.

  • Twijfel jij of anderen jouw relatiegeschenken wel waarderen?
  • Geef je liever niet iets dat vervolgens in de prullenbak belandt of nooit wordt gebruikt?
  • Geef jij de voorkeur aan duurzame cadeaus voor zakenrelaties en werknemers, omdat dit past binnen je duurzaamheidsbeleid?

PureLabels verzorgt dit graag voor je, met een eigen, gepersonaliseerde giftshop waar werknemers en zakenrelaties hun eigen giftcard kunnen besteden.

Waarom? Laat ze zelf kiezen waar ze blij van worden.

 relatiegeschenk met giftcard

Wat is een gepersonaliseerde online giftshop met relatiegeschenken?

Werknemers en relatiegeschenken krijgen een giftcard die ze kunnen besteden in een gepersonaliseerde giftshop voor jouw bedrijf, zodat ze zelf een relatiegeschenk kunnen kiezen; iets wat zij mooi vinden, nodig hebben en/of waar ze blij van worden.

Stel zelf de giftshop samen met geschenken van PureLabels die zijn gepersonaliseerd met jouw logo, naam en een persoonlijk wens.

Met je eigen giftshop hoef jij je nooit meer zorgen meer te maken over het ideale relatiegeschenk!

Benieuwd naar een voorbeeld van een giftshop? Neem een kijkje in een Eigen Keuze Giftshop voor relatiegeschenken. Gebruik de toegangscode ‘Giftshop‘.

Wat kunnen je personeel en zakenrelaties kiezen?

Dat kun je zelf bepalen. Maak een keuze uit het brede assortiment van PureLabels op basis van jouw budget.

Iedereen kan de punten op de ontvangen giftcard zelf besteden in de online giftstore. Daarmee creëer je veel blije gezichten. Ze krijgen iets wat ze écht mooi vinden met deze eigen keuze relatiegeschenken.

Ben je benieuwd waaruit je kunt kiezen? Kijk eens hier voor een impressie van alle duurzame relatiegeschenken van PureLabels. Gebruik ‘Giftshop‘ als vouchercode.

Jouw giftshop kan er net zo uit zien, maar dan met producten waarop jouw logo, naam en/of website staat. Mooi hé!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, je ideeën en je wensen. Wij denken graag met je mee.

eigen keuze giftcard

Hoe personaliseer ik mijn online giftshop voor bedrijven?

We kunnen de giftshop voor bedrijven geheel vormgeven naar jouw wensen. Dus met jouw huisstijl, logo, naam en/of website op de relatiegeschenken. En we kunnen bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toevoegen op een kaartje.

Eigen keuze relatiegeschenken: een giftshop met je eigen huisstijl en persoonlijk boodschap.

Zo kun je echt je waardering uitspreken op een persoonlijke manier, terwijl ze zelf hun relatiegeschenk kunnen kiezen. Het voordeel hiervan is dat iedereen blij is met zijn/haar geschenken en ze dit écht zullen gaan gebruiken.

Een eigen giftshop met eigen keuze relatiegeschenken is al mogelijk vanaf €25, en vanaf een aantal van vijf giftcards.

Hoe kunnen mijn werknemers een eigen relatiegeschenk kiezen?

  1. Iedereen krijgt een giftcard in een mooie cadeaubox met een persoonlijke code en een aantal punten.
  2. Ze loggen in in de gepersonaliseerde giftshop met relatiegeschenken. Hier zien ze het door jou samengestelde assortiment aan relatiegeschenken, die zijn voorzien van het logo, de naam of de website van jouw bedrijf.
  3. Ze kiezen de relatiegeschenken waar zij blij van worden, met het aantal punten op de giftcard.
  4. Wij sturen alle relatiegeschenken per post op. Eventueel gepersonaliseerd met een kaartje, geheel naar jouw wensen. Zeer Coronaproof dus.
  5. Dit jaar dus tevreden werknemers en zakenrelaties, omdat ze een cadeau krijgen die echt bij hen past. Dat wil toch ieder bedrijf?

relatiegeschenk bloemen

Waarom een persoonlijke giftshop bij PureLabels?

PureLabels heeft duurzame relatiegeschenken. Dat vinden wij namelijk belangrijk. Daar past dit concept van Eigen Keuze Relatiegeschenken helemaal in. Relatiegeschenken die niet worden gebruikt of direct worden weggegooid, zijn totaal niet duurzaam. Laat hen daarom zelf hun relatiegeschenk kiezen in een gepersonaliseerde giftshop. Natuurlijk voorzien van je eigen touch, zodat het een persoonlijk relatiegeschenk wordt.

Onze relatiegeschenken zijn duurzaam geproduceerd. Goed voor het milieu dus, maar ook sociaal verantwoord. Past dit ook binnen jouw bedrijfsdoelen? Dan werken we graag met je samen en creëren we voor jou een gepersonaliseerde giftshop met relatiegeschenken.

Kijk hier voor meer informatie en stuur ons gerust vrijblijvend een bericht bij vragen.

blije werknemers

Bekijk ook