Kleine bedankjes personeel: 7 cadeautips voor medewerkers

Kleine bedankjes personeel 7 cadeautips voor medewerkers
Kleine bedankjes personeel 7 cadeautips voor medewerkers
BrievenbuscadeausDuurzame relatiegeschenken

Wat vinden medewerkers leuk om te krijgen? Een vraag waar je je hoofd over kunt breken.Bedankt cadeau

Hoe vind je leuke, kleine bedankjes waar iedereen blij van wordt?

Bedankjes voor personeel zijn er in allerlei soorten en maten. Rond de feestdagen wil je flink uitpakken, maar ook tussendoor wil je graag je personeel bedanken en gemotiveerd houden. Dan is een klein bedankje natuurlijk prima. Het liefst een duurzaam relatiegeschenk voor een klein prijsje.

Wij begrijpen als geen ander hoe leuk het is om iemand écht te verrassen met een spontaan, hip relatiegeschenk. Daarom hebben we 7 kleine bedankjes voor je personeel op een rijtje gezet, allemaal onder de € 5,-.

 

Met duurzame bedankjes onderstreep je niet alleen je waardering,

maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Klein gebaar, grote impact!

 Leuk cadeau voor medewerkers

Je bent op zoek naar een leukBedankt cadeau personeel cadeau voor je medewerkers. Iets om je dankbaarheid te laten zien. Het zijn vaak de kleine waarderingen die een groot verschil maken in de werkomgeving. Een persoonlijk gebaar laat zien dat je de inzet van je team waardeert en erkent.

Overweeg daarom om het cadeau aan te passen aan de individuele smaken en interesses van je medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan een attent brievenbusgeschenk dat aansluit bij hun persoonlijke voorkeuren. Door hier aandacht aan te besteden, maak je het gebaar extra speciaal en toon je oprecht je waardering voor hun toewijding en harde werk.

Bedank je personeel met duurzame relatiegeschenken

Het is altijd een uitdaging om het perfecte bedankje te vinden. We zetten de hipste relatiegeschenken voor je op een rij. Dit zijn stuk voor stuk leuke attenties voor medewerkers, voor een leuk prijsje. En een mooie bijkomstigheid: al deze geschenken zijn geschikt als brievenbusgeschenk. Dus het maakt niet uit waar je medewerkers zijn. Wij zorgen dat iedere personeelslid zijn of haar geschenk ontvangt.

Zoek naar cadeautjes die niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om een hip relatiegeschenk dat de nieuwste trends weerspiegelt of een presentje dat aansluit bij de hobby’s van je personeel. Attentie voor de individuele voorkeuren van je medewerkers toont niet alleen betrokkenheid, maar creëert ook een warme en positieve werkomgeving.

Bedenk eens hoe een duurzaam relatiegeschenk, zoals een milieuvriendelijk product of een herbruikbaar item, niet alleen je waardering uitdrukt. Het benadrukt ook de betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door deze persoonlijke touch maak je van het cadeau niet alleen een bedankje. Het wordt een tastbare herinnering aan de waarde die je hecht aan het welzijn van je medewerkers. En je benadrukt het belang van hun bijdrage aan het bedrijf.

7 cadeautips bedankjes personeel

Speciaal voor jou 7 duurzame relatiegeschenken, allemaal onder de € 5,-.

Zo kun je op een betaalbare manier je waardering tonen aan je hardwerkende team.

 

  1. Brievenbusgeschenk: candle bag met Fairtrade thee: Geef je personeel een momentje voor zichzelf met deze sfeervolle en duurzame candle bag met fairtrade thee.
  1. Brievenbusgeschenk: doosje met 7 complimenten: Complimenten geven we nooit genoeg. Hoe leuk is dan een doosje vol positieve complimenten, perfect als brievenbusgeschenk. Een echte verrassing op afstand.
  1. Brievenbusgeschenk: zakje bloembollen “Jij bent GOUD waard”: Een symbolisch en kleurrijk geschenk met bloembollen als teken van groei en waardering. De boodschap kon niet passender zijn. Jouw personeel is toch zeker ook goud waard?
  1. Brievenbusgeschenk: Kanjer cadeau pakketje: Een fleurig én lekker pakket gevuld met bloembolletjes en stroopwafels om je waardering te laten bloeien.
    klein bedankje personeel zeephartje
  1. Brievenbusgeschenk: zeepje met kaart: Een liefdevol hartzeepje in een origineel relatiegeschenk, perfect voor een bijzonder bedankje.
  1. Brievenbusgeschenk: Fairtrade chocoladereep: Een eerlijke en heerlijke chocoladereep. Een zoete manier om je dankbaarheid te tonen.
  1. Brievenbusgeschenk: kweektuintje voor de uitMUNTende medewerker: Een creatief en duurzaam relatiegeschenk in de vorm van een kweektuintje, perfect voor groei en bloei.

Hoe bedank jij je personeel

Wat geef je je personeel, deBedankje personeel mensen die dag in dag uit voor je klaarstaan en ervoor zorgen dat jouw business een succes is. Wat is leuk te geven als bedankje?

Natuurlijk zijn de 7 cadeautips hierboven maar een kleine greep uit ons assortiment. Wil je alle presentjes voor je personeel bekijken? Die vind je natuurlijk in de categorie ‘Bedankt Cadeaus’ 

We maken een duurzaam relatiegeschenk graag zo persoonlijk mogelijk. Heb je speciale wensen?

Neem gerust contact met ons op. 

We denken graag met je mee om jouw bedankjes zo speciaal mogelijk te maken.

Bekijk ook