Leuk cadeau voor medewerkers? Zo vind je de allerleukste relatiegeschenken!

Duurzame relatiegeschenken

Betrokken medewerkers zijn goud waard. Een leuk cadeau op zijn tijd geeft je personeel een morele boost. Wie krijgt er nu niet graag een leuk cadeau? Zeker een presentje voor je medewerkers heeft grote impact. Ze voelen zich gewaardeerd. En laat dat nu net een basisbehoefte zijn om je goed te voelen.

Het kan best lastig zijn om een leuk cadeau te verzinnen voor je medewerkers. Je wilt iets origineels, iets waar iedereen blij van wordt. Met een duurzaam relatiegeschenk laat je niet alleen je waardering blijken, maar laat je ook zien waar je als bedrijf voor staat. Dat is een mooie boodschap die je niet vaak genoeg kunt delen. De duurzame relatiegeschenken van Pure Labels toveren een glimlach op het gezicht van de maker, gever én ontvanger!

☻ Geef een glimlach cadeau: Dat staat iedereen! 

Presentje medewerkers, altijd leuk

Wanneer geef je een presentje aan je medewerkers? Je kunt presentjes uitdelen als een medewerkers jarig is, als het team goede resultaten heeft behaald of gewoon om je gewaardeerde collega’s te verrassen.

Hippe relatiegeschenken doen het altijd goed. Daarom hebben we de leukste presentjes geselecteerd, waarmee jij je waardering kunt tonen. Met een cadeau van Pure Labels krijgt je presentje die persoonlijke touch waar je naar op zoek bent. Stuur een persoonlijke boodschap mee, want een persoonlijk cadeautje is het allerleukste.

Kleine attentie personeel? Daarom!Waarom zou je jouw personeel een kleine attentie geven? Hoe kan zoiets kleins zo’n grote impact maken? Waardering is een van onze basisbehoeftes. Een in jouw ogen misschien simpel gebaar, geeft je medewerkers meer werkplezier. Het vertelt ze dat ze goed bezig zijn. Het geeft zingeving aan hun werk en de energie om er vol tegenaan te gaan.

Met zulke gemotiveerde medewerkers is het fijn werken. Een goede reden dus om je personeel regelmatig van een leuke kleine attentie te voorzien. Je wilt je medewerkers laten groeien en bloeien binnen je organisatie. Hoe kun je dat beter benadrukken dan met een mooi groei & bloei’ cadeau.

Cadeau personeel, maar dan wel groen

Een cadeau voor je personeel?  Heb je weleens gedacht aan duurzame relatiegeschenken?

Je zoekt iets leuks voor je medewerkers, maar dan wel iets anders dan het standaard bloemetje en de doos bonbons. Met een duurzaam relatiegeschenk vergroen je de werkvloer op een creatieve manier. De makkelijkste én leukste manier om als bedrijf een sustainable steentje bij te dragen.

Een cadeau voor je personeel kan tegenwoordig niet anders dan duurzaam zijn. PureLabels is daarom doorlopend op zoek naar de leukste, duurzame cadeaus, zodat de stap naar verantwoorde producten zo eenvoudig mogelijk is.

Cadeaus voor personeel zijn er in allerlei vormen en maten. Voor elk budget is er een leuk, duurzaam geschenk te vinden in onze webshop. Ook met een klein budget is het mogelijk om je medewerkers te verrassen met een leuk cadeau: Zelfs voor nog geen 5 euro!

Bedankt cadeau

Een bedankje voor je personeel kan op elk moment. Maar wat is er leuker dan meteen een nieuwe collega warm onthalen met een duurzaam geschenk? Daarom hebben we een aantal hippe relatiegeschenken geselecteerd, speciaal om je nieuwe collega welkom te heten.


Natuurlijk wil je de ‘oude rotten in het vak’ niet vergeten. Waar zou je zijn zonder hun kennis en ervaring? Die trouwe medewerkers zijn goud waard en dat mag je ze gerust vertellen met een leuk cadeau!

Brievenbusgeschenk voor iedere gelegenheid

Door het hybride werken kan het soms lastig zijn om je geschenken bij alle medewerkers te krijgen. We zijn tegenwoordig allemaal druk, jij ook. Daarom maken we het je graag makkelijk. Jij zoekt de leukste cadeautjes uit voor je medewerkers en wij doen de rest!

Met onze speciale, hippe en duurzame brievenbusgeschenken krijgt iedere medewerker jouw geschenk op het juiste moment. Je zult versteld staan wat er allemaal door de brievenbus past.

Een reep chocolade, borrelbox, vogelhuisje of een compleet boeket? Wij zorgen dat door de brievenbus past.

Doe inspiratie op en kies de leukste brievenbusgeschenken voor jouw medewerkers.

Duurzame bedankjes

Het is altijd een goed moment voor een duurzaam bedankje. Het liefst zou je elke dag de mensen bedanken die zich voor jou en je organisatie inzetten. Dus wat is er leuker dan het geven van een mooi geschenk met een verhaal. Een geschenk dat niet alleen de ontvanger blij maakt, maar ook de maker.

Al onze geschenken zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Zo maak jij echt impact met jouw duurzame bedankjes. Naast een grote glimlach zet je ook een statement neer waarin steeds meer mensen zich kunnen vinden.

Laat je verrassen door ons brede assortiment bedankt cadeaus

Vind je het lastig om het juiste cadeau te vinden voor al je medewerkers? Of hebben je medewerkers een zeer diverse smaak of voorkeur? Geen probleem! Ook daar hebben we iets op gevonden. Maak je eigen giftshop met de allerleukste, duurzame cadeaus. Dan mogen ze lekker zelf hun cadeau uitkiezen. Iedereen blij!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de leukste cadeaus voor je medewerkers? Neem gerust contact op, wij helpen je graag de keuzestress te verlichten.

Bruine brievenbus gemetseld in muur afbeelding categorie brievenbuspakjes

Bekijk ook