Origineel kerstpakket als relatiegeschenk? Van deze pakketten wordt iedereen blij!

KerstpakkettenSinterklaas

Een origineel kerstpakket, dat is wat je wilt. Elk jaar dezelfde doos wordt natuurlijk wat saai. Je wilt een kerstpakket geven waar iedereen blij mee is. Door heel Nederland zijn kerstpakkettenleveranciers te vinden, maar jij wilt graag een duurzaam kerstpakket geven, het liefst een geschenk met een verhaal. Wij begrijpen precies wat je bedoelt. In deze blog geven we je een aantal ideeën voor originele

 en duurzame kerstpakketten. Daarmee vind je zeker een kerstpakket waar iedereen blij van wordt. Bij PureLabels vind je leuke kerstpakketten in allerlei prijsklassen. Duurzame relatiegeschenken zijn onze specialiteit. Of je nu op zoek bent naar een leuk bedankt cadeau, hippe relatiegeschenken of een origineel kerstpakket idee, bij ons zit je goed!

“Kerst gaat om geven. In deze magische tijd van het jaar laten we graag wensen uitkomen. Met de allermooiste kerstpakketten van PureLabels maak je niet alleen je relaties blij, maar steun je ook de stichting Make-a-Wish.”

Duurzaam kerstpakket

Duurzame relatiegeschenken zijn helemaal van deze tijd. Kies daarom ook voor een duurzaam kerstpakket dit jaar. De keus is enorm en helemaal af te stemmen op jouw relaties. Houden je medewerkers en relaties van hippe relatiegeschenken? Dan gaan ze zeker blij zijn met de duurzame kerstpakketten die we voor je hebben samengesteld. Al onze geschenken hebben een verhaal, daarmee dragen we samen bij aan een mooiere wereld.

Dat duurzame kerstpakketten hip én origineel zijn, ontdek je in onze webshop: Bekijk onze duurzame kerstpakketten.

Wil je graag zelf een duurzaam kerstpakket samenstellen? Natuurlijk kan dat! Wij denken graag met je mee om jouw kerstpakket helemaal aan te laten sluiten op de wensen van je relaties. Daarom leveren we allerlei prachtige kerstgeschenken, die je zelf kunt combineren tot passend kerstpakket. Ontdek onze originele duurzame kerstgeschenken in de webshop.

Luxe kerstpakket

Een Rituals kerstpakket straalt direct een zekere luxe uit. Ben je op zoek naar een luxe kerstpakket die zowel bij de heren als de dames goed in de smaak valt? Dan zit je zeker goed met een Rituals kerstpakket. Je hardwerkende medewerkers hebben wel wat ontspanning verdiend zo aan het einde van het jaar. Hoe kun je ze dat beter bieden dan met een luxe kerstpakket vol ontspanningsproducten?

Rituals staat bekend om zijn heerlijk geurende, luxe aanvoelende doucheschuim, olie, badschuim, scrub, bodylotions en nog veel meer heerlijke producten, zoals geurkaarsen en interieurparfums.
Na zo’n ontspannen kerst kunnen je relaties er weer tegenaan in 2022.

Origineel kerstpakket? Laat ze zelf kiezen

Weet je van je werknemers en relaties dat ze zeer uiteenlopende interesses en smaak hebben? Dan wordt het lastig om iedereen blij te maken met hetzelfde kerstpakket. Gelukkig hoeft dit geen hoofdbreker te worden, laat ze gewoon zelf hun kerstpakket online uitkiezen met het eigen keuzekado online kerstpakket.

Zo kan iedereen kiezen wat hij of zij leuk vindt. Met dit super originele kerstcadeau krijgen ze toegang tot een persoonlijke giftshop, waar ze voor een door jou vastgesteld bedrag zelf hun kerstpakket mogen uitkiezen. Ze hebben de keus uit meer dan 400 hippe en duurzame relatiegeschenken met een verhaal.

Naar wens kunnen de relatiegeschenken nog worden bedrukt met je eigen tekst en logo, zodat je ook je naamsbekendheid kunt vergroten. Zo breng je jouw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht. Geef nog een extra persoonlijk tintje aan het kerstpakket door een gepersonaliseerd kaartje toe te voegen. Onze vormgever ontwerpt graag een custom made kaartje voor bij je kerstpakketten.

Een andere leuke optie is de Keuzecadeau kaart. Met deze kaart geef je jouw medewerkers en relaties niet zomaar een cadeau, maar een luxe en sfeervol kerstmagazine met waardebon, verpakt in een mooie envelop. Zo geef je jouw medewerkers de keus uit ruim 2500 artikelen, waardoor ze zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen. Deze kaarten zijn beschikbaar in verschillende waardes. Met de keuzecadeau kaart vinden je medewerkers en relaties altijd een leuk cadeau.

Kerstpakket online bestellen en bezorgen

Heb je geen tijd om uren rond te hangen bij een kerstpakkettenleverancier? Dat begrijpen we, je hebt het al druk genoeg. Bestel daarom je kerstpakketten eenvoudig online en laat ze lekker thuisbezorgen. Dat is wel zo handig met al die thuiswerkende medewerkers tegenwoordig. Het zou jammer zijn als een kerstpakket tot volgend jaar op een bureau achterblijft, omdat deze medewerkers niet meer op kantoor komt voor de kerst.

Persoonlijk het kerstpakket overhandigen is natuurlijk wel zo leuk, maar wij helpen je graag ook nu je kerstpakket zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo breng je alsnog op een persoonlijke manier je kerstboodschap over. Je hebt altijd de mogelijkheid om een eigen product, kaart of brief toe te voegen aan het pakket. Heb je speciale wensen? Laat het gerust weten, wij denken graag met je mee.

Je kerstpakketten online bestellen bij PureLabels betekent alle zorg uit handen geven. Wij zorgen ervoor dat de kerstpakketten er tip top uitzien en bezorgen ze, indien gewenst, zelfs huis aan huis. We zorgen voor adreslabels, een mooie verpakking en bezorgen elk kerstpakket netjes aan de deur. Natuurlijk mag je ervan uitgaan dat wij alle persoonsgegevens met de grootste zorg behandelen, geheel volgens de AVG.

Welk originele kerstpakket gaat het dit jaar worden? Kom je er niet helemaal uit of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag een groot succes te maken van jouw duurzame relatiegeschenken deze kerst!

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook