Paasgeschenken voor je medewerkers? Dit zijn originele ideeën

BrievenbuscadeausDuurzame relatiegeschenkenGroei & BloeiPaasgeschenken

Pasen is het perfecte moment om je medewerkers een leuk geschenk te geven. Lente, bloemetje, chocolade paaseitjes en vrolijkheid alom met de groen wordende natuur en de zomer in het vooruitzicht.

Toch zijn er maar weinig bedrijven die dit moment aangrijpen om hun medewerkers nóg vrolijker te maken. Pasen roept bij iedereen een bepaalde blijdschap op. Niet alleen hebben je medewerkers een lang weekend vrij, het zonnetje laat zich ook steeds vaker zien. De donkere winter laten we achter ons. Het voelt als een nieuw begin.

Dit is hét moment om jouw medewerkers op een originele manier te bedanken voor hun inzet. Paasgeschenken zijn er in allerlei vormen; iets praktisch, iets leuks of iets lekkers? De keus is aan jou.

Leuk cadeau voor medewerkers met Pasen

Wil je met Pasen uitpakken? Of beter gezegd: je medewerkers laten uitpakken? Goed idee. Een hip relatiegeschenk is hier helemaal op zijn plek. Of je medewerkers nu op kantoor, onderweg of thuis werken, wij hebben overal een oplossing voor.

Maar je wilt je medewerkers natuurlijk wel een origineel paasgeschenk geven, maar wat? Om je hier een handje mee te helpen hebben we de leukste, hipste en duurzaamste paasgeschenken voor jou verzameld in onze webshop. Zo kom jij lekker origineel uit de hoek en help je ook nog eens andere mensen aan een beter leven. Want al onze geschenken zijn geschenken met een verhaal.

Wil je een relatiegeschenk geven, maar dan wel eerlijk en duurzaam? Dan zit je goed bij PureLabels. Al onze geschenken zijn met zorg uitgekozen en dragen écht bij aan een mooiere wereld. Voor een blije maker, gever en ontvanger.

Paasgeschenk personeelVeel medewerkers kijken uit naar Pasen. Een lang weekend vrij waarin we – hopelijk – kunnen genieten van heerlijk lenteweer. Je personeel verrassen met een origineel paasgeschenk is natuurlijk superleuk. De waardering die je jouw personeel geeft met een geschenk draagt bij aan een duurzame relatie. En dat niet alleen, met onze duurzame relatiegeschenken draag je ook bij aan een betere wereld.

Het idee is er, nu nog kiezen welke paasgeschenken je jouw medewerkers wilt geven. Alle paasgeschenken zijn te voorzien van een logo en persoonlijke boodschap. Voeg een kaart toe, dat maakt je geschenk nog leuker.

Zo maak je het paasgeschenk echt bijzonder. Zullen we wat ideetjes geven?

Dit zijn originele paasgeschenken voor jouw medewerkers:

1. Je medewerkers ontbijt op bed geven gaat je misschien iets te ver, maar dit geschenk komt er toch een beetje bij in de buurt! Geef je medewerkers een overheerlijk kopje koffie met paaseitjes als speciaal paasmomentje cadeau

2. Heerlijk traditioneel, maar o zo lekker. Een chocolade ei, gevuld met paaschocolade.

3. WIl je echt een uniek en persoonlijk paasgeschenk geven dan doe je dat natuurlijk met deze leuke craftbekers! Laat je logo of bedrijfsnaam bedrukken en geef een lekker en uniek paasgeschenk! Want van chocolade word je gelukkig toch?

Paasgeschenken brievenbus

Zijn je medewerkers veel onderweg of werken ze voornamelijk thuis? Hoe krijg je dan hun paasgeschenk op tijd op hun bureau? Simpel, stuur het gewoon naar ze op. Dan komt jouw paasgeschenk altijd op het juiste moment.

Je zult verbaast staan wat er allemaal door de brievenbus past.

Kijk maar eens naar deze originele paasattenties voor je personeel:

1. Zet je medewerkers in de bloemen met dit geweldige hangtuintje en natuurlijk mag chocolade niet ontbreken tijdens de paasdagen. Past dat allemaal door de brievenbus? Jazeker, kijk maar naar dit Tony’s Chocolonely en Fairtrade hangtuintje als brievenbus paasgeschenk.

2. Geef met Pasen een wel heel bijzonder boeket: de BLOEMpost vrolijke bloembommetjes. Zo maken we samen saaie plekken weer vrolijk én we helpen de aarde door bijen, vlinders en hommels van voedsel te voorzien.

3. Gun je medewerkers even een heerlijk momentje voor zichzelf tijdens de paasdagen. Even genieten van een welverdiend kopje koffie en wat lekkers. Dat is precies wat jij ze kunt geven met dit originele en duurzame relatiegeschenk: Een koffiekannetje met paasei, gewoon door de brievenbus!

Duurzame relatiegeschenken met Pasen

Zoals je ziet; Pasen is bij uitstek het moment om je medewerkers blij te maken met een origineel en duurzaam paasgeschenk. Natuurlijk zijn dit niet alle paasgeschenken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bekijk hier ons hele assortiment paasgeschenken of blader hieronder door de brochure heen!

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en helpen jou aan het leukste en meest originele paasgeschenk voor jouw medewerkers.


Bruine brievenbus gemetseld in muur afbeelding categorie brievenbuspakjes

Bekijk ook