Duurzame Sinterklaaspakketten voor Bedrijven

Sinterklaas

Verras je relaties, werknemers en collega’s extra met Sinterklaas met duurzame sinterklaaspakketten voor bedrijven. Dit jaar is Sinterklaas de uitgelezen kans om je betrokkenheid bij je klanten en medewerkers te laten zien. Stuur ze daarom een klein sinterklaaspresentje waarmee je je waardering laat zien.

Sinterklaaspakketten vallen altijd in de smaak.

  • Werkt je personeel extra hard tijdens de Coronatijd?
  • Werken ze vooral vanuit huis?
  • Heb jij je werkrelaties en medewerkers al lang niet persoonlijk gezien en gesproken?
  • Zoek je juist Sinterklaas-relatiegeschenken voor bedrijven, en niet zozeer een zakje pepernoten.

Versterk dit jaar de onderlinge relaties met gepersonaliseerde sinterklaaspakketten. Dat wordt altijd gewaardeerd, vooral dit jaar.

Brievenbuspakketje voor Sinterklaas met koffie en kruidnoten
Sinterklaasgeschenk koffie & kruidnoten

Sinterklaaspakketten per post laten bezorgen

PureLabels heeft diverse sinterklaaspakketten. Wij verzorgen graag de sinterklaaspakketten 2020 voor jouw onderneming. We stellen de sinterklaasgeschenken samen, eventueel gepersonaliseerd, en verzorgen de bezorging.

Tip: geef dit jaar een sinterklaas-relatiegeschenk door de brievenbus

Duurzame sinterklaaspakketten

PureLabels specialiseert zich in eerlijke en duurzame sinterklaaspakketten. Dat betekent verantwoorde, eerlijke, biologische, ecologische en/of fairtrade sinterklaaspakketten. Dat vinden we belangrijk. Is dit ook een speerpunt in jouw bedrijf? Bekijk dan zeker eens onze duurzame Sinterklaaspakketten voor bedrijven.

Kies bijvoorbeeld:

Sinterklaas relatiegeschenken voor bedrijven

PureLabels heeft een brede keuze aan sinterklaaspakketten voor bedrijven, met een persoonlijke boodschap. Sinterklaas is een kinderfeest, maar jij zoekt juist een sinterklaaspakket voor je bedrijfsrelaties en medewerkers. Een zakje pepernoten geeft daarom niet altijd de juiste indruk. Kies daarom een van onze stijlvolle sinterklaasgeschenken voor bedrijven.

Zoek je ook duurzame kerstpakketten voor je vrijwilligers, medewerkers en/of zakenrelatie? Lees dan zeker onze tips voor duurzame kerstpakketten.

Sinterklaasgeschenken personeel ‘genieten’

Het wordt koud, het waait en stormt. Brrr. We zitten weer lekker thuis met een dikke trui, verwarming aan en onder een dekentje op de bank. En we werken vanuit huis.

Je kunt je relaties en medewerkers daarom ook een sinterklaaspakket geven waarmee je een genietmomentje geeft.

Inspiratie sinterklaaspakketten voor bedrijven

Wil je nog meer sinterklaaspakketten voor bedrijven zien?

Bekijk hier al onze sinterklaaspakketten voor bedrijven

Wil jij je sinterklaaspakket personaliseren? Of heb je speciale wensen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie per e-mail petra@purelabels.nl of telefonisch 06-27252470. We helpen je graag!

 

 

Bekijk ook