Sociaal ondernemen: Duurzame relatiegeschenken met een missie!

Duurzame relatiegeschenken
Duurzame relatiegeschenken zijn de mooiste geschenken die je kunt geven. Bij PureLabels gaan we nog een stap verder. Onze relatiegeschenken hebben een missie. In een wereld waar de consumptiemaatschappij ons leven elke dag beïnvloed, willen wij het verschil maken.

Sociaal ondernemen zit bij ons dan ook in elke vezel van het bedrijf. Daarom zijn we enorm enthousiast dat we ons hebben mogen aansluiten bij de organisatie Social Enterprise. Op deze manier kunnen we nog meer uitdragen waar we voor staan. Want ondernemen draait om meer dan alleen winst maken, we kunnen samen de wereld een betere en mooiere plek maken.

Daarom verminderen onze relatiegeschenken de plastic afvalberg, dragen ze bij aan een beter leven voor mensen in de armste gebieden of worden ze gemaakt in sociale werkplaatsen in Nederland. Zo’n bijzonder cadeau is pas echt een geschenk met een verhaal.

Waar staat Social Enterprise voor?

Social Enterprise NL is een stichting zonder winstoogmerk. Ze ondersteunen sociaal ondernemers en faciliteren een gemeenschap van gelijkgestemden. Want Social Enterprises zijn sociale ondernemers die ondernemen vanuit de drive om goed te doen voor de wereld. De maatschappelijke winst staat voorop. Daarom willen sociale ondernemers met hun bedrijf bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke, sociale en/of milieuproblemen. Anders dan een goed doel is een sociale onderneming economisch zelfstandig.

Deze missie is voor PureLabels al jaren de rode draad door het bedrijf. Maatschappelijke problemen aanpakken terwijl we de leukste cadeaus voor je medewerkers aanbieden. Bedankjes voor klanten worden dubbel zo leuk om te geven als je weet hoeveel andere mensen je er blij mee maakt.

Social Enterprise NL stimuleert de ontwikkeling van beschikbare tools, zodat het gemakkelijker en goedkoper wordt voor ondernemers om op een sociale manier te ondernemen en dit bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Wat is het voordeel voor jou?

Bij PureLabels willen we sociaal ondernemen doorvoeren in alles wat we doen. Dit is voor ons altijd de doelstelling geweest. Dit doen we niet alleen voor onze leveranciers, maar ook voor jou. Want een leuk cadeau voor medewerkers of bedankjes voor klanten mogen ook impact maken. Niet alleen bij de ontvanger, maar ook bij de gever én de maker. Geven wordt nog leuker met een geschenk
met een verhaal.

Vraag jij je ook weleens af hoe je bij kunt dragen aan een betere wereld? Het kiezen voor duurzame relatiegeschenken is zeker een stap in de goede richting. Bij elk product kijken we wat de impact is op het welbevinden van mensen. Hoe we de maatschappij en mensenlevens kunnen verbeteren en duurzame gemeenschappen kunnen worden opgebouwd.

Daarnaast vinden we de impact op het milieu enorm belangrijk. In hoeverre dragen onze duurzame relatiegeschenken bij aan een duurzame aarde. Hebben we de CO2-uitstoot kunnen terugdringen van ons bedrijf en ook voor jou als klant?

Door onze missie als sociaal ondernemer, ben jij er zeker van dat de geschenken die je weggeeft bijdragen aan een mooiere wereld.

MVO relatiegeschenk

Wil je Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dan horen daar duurzame

relatiegeschenken bij. De aandacht voor groene producten en milieubewustzijn groeit snel. Bij veel bedrijven zijn deze termen aan de orde van de dag. Rekening houden met onze aarde en het milieu zijn natuurlijk een goede zaak. Wil je als bedrijf goodwill kweken bij je klanten en personeel, dan laat je dit zien door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken.

Wanneer je een maatschappelijk verantwoord relatiegeschenk koopt, geef je een cadeau met veel meer impact. Zowel de gever als de ontvanger krijgen de kans om bij te dragen aan een betere wereld. Dit wordt voor steeds meer consumenten belangrijk. Er wordt bewuster naar koopgedrag gekeken en duurzaamheid is van steeds grotere invloed op de koopbeslissing.

Laat je als bedrijf zien dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor jou belangrijk is, dan werpt dit een positief licht op de hele onderneming. Je klanten en medewerkers zien je positieve bijdrage en je betrokkenheid bij het werken aan een betere wereld.

Wij helpen jou Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Veel mensen kopen graag producten bij bedrijven die een goed doel steunen, waar zij zichzelf ook bij betrokken voelen. Het milieu, klimaat en een inclusieve samenleving zijn onderwerpen die voor steeds meer mensen belangrijk zijn.

Je klanten zijn steeds bewuster bezig met de impact die hun aankoop maakt. Ze stellen niet alleen hogere eisen aan bedrijven, maar ook aan zichzelf. Met een duurzaam relatiegeschenk laat je zien dat deze onderwerpen ook binnen jouw organisatie belangrijk zijn. Dit geeft je klanten vertrouwen en zal voor een duurzame klantrelatie zorgen.

Ben je benieuwd naar het verhaal achter de relatiegeschenken van PureLabels en hoe deze aansluit op je organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag hoe we jouw missie samenvatten in een mooi, persoonlijk en duurzaam relatiegeschenk.

Bekijk ook