Top 7 leukste duurzame relatiegeschenken met logo

Duurzame relatiegeschenkenTips
Een duurzaam relatiegeschenk met logo is een geweldige manier om jouw bedrijf keer op keer onder de aandacht te brengen. Zeker als het een bruikbaar cadeau is, kun je ervan uit gaan dat de ontvanger geregeld aan je zal denken. Daardoor is de kans groter dat een klant zich met een opdracht weer bij jou meldt, en niet bij je concurrent.
Je relatiegeschenk laten bedrukken met logo zal zeker je naamsbekendheid vergroten. Daarom vind je bij ons een ruim aanbod aan duurzame relatiegeschenken die je kunt laten bedrukken met je logo of eigen tekst. Wij regelen de huis aan huis verzending graag voor je, zodat je daar geen omkijken naar hebt.
Heb je bepaalde wensen of leuke ideeën? Neem zeker contact met ons op. Wij denken graag met je mee, er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Het is ons niet snel te gek!
Dus ben je op zoek naar personaliseerbare, duurzame relatiegeschenken met logo? We zetten hier de top 7 leukste geschenken op een rij!

Leuk én lekker duurzaam relatiegeschenk met logo

Deze eerste drie toppers vind je terug in de categorie ‘Eten & Drinken. Laat klanten verliefd worden op je bedrijf door ze een lekker relatiegeschenk te sturen. De uitspraak “liefde gaat door de maag” is er niet voor niets. Durf van de gebaande paden af te wijken en stuur eens iets anders dan de gangbare relatiegeschenken.

Investeer in iets bijzonders, je klant zal deze aandacht zeker waarderen. Denk bijvoorbeeld aan een super origineel cadeau, zoals een een koffie of theegeschenk. Samen een bakkie koffie doen schept een band, maar het is niet altijd mogelijk om dit persoonlijk te doen. Verras je medewerkers en klanten met een coffeebrewer en nodig ze met de bijgevoegde kaart uit voor een online ontmoeting. Als dit geen attente en unieke manier is om met je klanten en medewerkers in contact te blijven? Dan weten wij het ook niet meer…

Niet iedereen vindt koffie lekker, dus is er ook een schitterend én lekker duurzaam relatiegeschenk voor de theedrinker. Deze feestelijke cadeauset bestaat uit verrukkelijke chocolade, verschillende soorten thee én een leuk theelicht. Een feestje om te geven en om te krijgen, zeker omdat het Fairtrade is.

Gemiddeld eten we in Nederland zo’n 4,5 kilo chocolade per jaar. Er zijn dan ook maar weinig mensen die niet van chocolade houden. Dat maakt chocolade een heerlijk relatiegeschenk. Zeker als het een Fairtrade reep is, in een prachtig gepersonaliseerd wensdoosje. Daar maak je jouw werknemers en klanten echt blij mee.

Deze 3 leuke én lekkere duurzame relatiegeschenken met logo vind je hier:

Duurzame geschenken met logo laten de relatie groeien

Alles wat je aandacht geeft groeit. Zo ook de relatie met je medewerkers en klanten. Neem de tijd om je waardering uit te spreken voor de inzet van je medewerkers. Laat je klanten weten dat je blij bent met hun klandizie. Stuur bijvoorbeeld een leuke attentie na het afronden van een intensief project.

In de categorie ‘groei en bloei’ hebben we speciaal voor deze gelegenheden leuke, duurzame relatiegeschenken verzameld, die je kunt voorzien van logo en persoonlijke tekst. Zo geef je een prachtig compliment, dat zeker voor blije gezichten gaat zorgen.

Deze leuke, duurzame relatiegeschenken met logo vind je hier –>

Bruikbare, duurzame relatiegeschenken met logo

Wil je als werkgever je werknemers een cadeau geven? Dan is het natuurlijk geweldig als ze jouw geschenk ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Kies voor duurzame relatiegeschenken die kunnen worden meegenomen of gebruikt worden op het werk. Zo weet je zeker dat je werknemers veel plezier hebben van je geschenk.

Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte tas. De ideale en duurzame vervanger van de plastic tas met logo. Zeker als je kiest voor een echte blikvanger, zullen je medewerkers hem graag gebruiken. En laten wij nu precies die tas in onze webshop hebben! Een stoere jeans tas, 100% gerecycled. Een mooi en duurzaam cadeau, waarmee je jouw naamsbekendheid vergroot.

Een all-time favorite relatiegeschenk blijft natuurlijk de pen en het notitieboek. Ook al doen we bijna alles digitaal tegenwoordig, even een notitie maken blijft fijn. Wat je opschrijft, wordt beter onthouden. Stimuleer daarom je werknemers om te schrijven. Met een mooi en duurzaam notitieboek met pen zullen ze dat met plezier doen.

Duurzaam relatiegeschenk met jouw logo?

Zoals je ziet zijn er genoeg leuke mogelijkheden om duurzame relatiegeschenken weg te geven met jouw logo erop. Afhankelijk van
het product is bedrukken al in kleine oplage mogelijk. Vraag een offerte aan, stuur je logo en eventuele tekst en we maken met plezier
een proefdruk voor je. Pas als je helemaal tevreden bent gaan we over tot productie. Zo weet je zeker dat je gepersonaliseerde bestelling helemaal naar je zin wordt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je speciale wensen? Verras ons, we houden wel van een uitdaging!

Liefs Petra - Duurzame relatiegeschenken

Bekijk ook