Unieke duurzame relatiegeschenken met een bijzonder mooi verhaal

Duurzame relatiegeschenken

Waarom kiezen voor een hip en duurzaam relatiegeschenk?

Met een relatiegeschenk wil je graag een goede herinnering achterlaten. Niets wordt zo goed onthouden als een mooi verhaal. Dan zit je met de cadeaus van PureLabels goed, want elk cadeau heeft zijn eigen mooie verhaal én draagt bij aan een mooiere wereld.

Mijn missie is dan ook: “Relatiegeschenken en cadeaus voor een blije maker, gever én ontvanger!”

Bij elke zending kan een kaartje worden meegestuurd. Hiermee laat je zien dat je bewust voor PureLabels hebt gekozen. Op dit kaartje maak je kennis met Doortje. Die naam is niet uit de lucht gegrepen. Doortje is namelijk de Britse Korthaar van mijn moeder. Kijk maar naar het brede koppie en de grijze slofjes, die verwijzen naar de Britse Korthaar. Doortje bracht weer vreugde in het leven van mijn moeder, nadat mijn vader overleden was.

Doortje was het lichtpuntje in een donkere tijd. En zo kan jij vreugde brengen in het leven van een ander met een mooi cadeau.

Geschenk met verhaal

Je geeft iemand niet zomaar een cadeau, er zit altijd een diepere gedachte achter. Je wilt iemand opvrolijken, je waardering laten blijken, gewoon even iemand in het zonnetje zetten. De geschenken van PureLabels zullen je waardering ronduit overbrengen en een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Je goede bedoelingen komen nog beter over wanneer de ontvanger ontdekt dat het cadeau met zorg gekozen is. Een hip en origineel cadeau, waarbij ook aan de maker gedacht is. Daarom wordt er bij de selectie voor cadeaus van PureLabels goed gelet op de waardering voor de makers van de producten. Je geeft niet graag een cadeau waar een ander voor wordt uitgebuit, toch? Bijdragen aan een mooiere wereld, dat is schenken op zijn best.

Voor elk bijzonder moment een passend geschenk

Het is altijd een goed moment om iemand een leuk cadeau te geven. Toch komt het er niet altijd van om je waardering te laten blijken. Verspreid over het hele jaar zijn er talloze dagen waarop je iemand in het zonnetje kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan de dag van de zorg en verpleging.

Maar ook als je leuke en creatieve cadeaus zoekt voor een bijzonder evenement denk ik graag met je mee. Door mijn jarenlange ervaring in de wereld van geschenken ben je bij mij aan het juiste adres voor persoonlijk advies en verrassende cadeautjes. Inhoudelijk thema’s zet ik met het grootste gemak om naar concrete geschenken. Ik begeleid je het hele traject, tot de ontvanger het geschenk in handen heeft.

Met zorg uitgezocht, speciaal voor jou

Wat je koopt is minstens zo belangrijk als van wie je het koopt. De ontvanger merkt het meteen als een cadeau met zorg is uitgezocht. Dat geeft een cadeau nog meer waarde.

Fair Trade producten laten zien dat je bewust kiest voor een betere wereld.

De cadeaus bij PureLabels:

  • Zijn niet door kinderhanden gemaakt;
  • Worden ingekocht tegen eerlijke prijzen;
  • Verminderen de plastic afvalberg;
  • Helpen mensen in de armste gebieden;
  • Of zijn gemaakt in sociale werkplaatsen in Nederland;
  • Worden niet gemaakt van grondstoffen uit beschermde natuurgebieden;
  • Zijn milieuvriendelijk en duurzaam verpakt en getransporteerd.

Duurzaam relatiegeschenk

Duurzaamheid is voor mij belangrijk. Toch heeft duurzaam vaak nog een geitenwollen sokken imago en dat is nergens voor nodig. Want duurzaam is niet suf en saai! Kijk maar naar de originele cadeaus in mijn webshop.

Het geven van een duurzaam relatiegeschenk is een mooi symbool voor een lange en duurzame relatie.

Biologische cadeaus

Met het geven van biologische cadeaus draag je jouw steentje bij aan een betere en nog mooiere wereld. Alle cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen met respect voor mens, dier en natuur.

Groen relatiegeschenk, helemaal van deze tijd

Een groen relatiegeschenk is helemaal van deze tijd. Een hip en trendy groen geschenk heeft een positief effect op het imago van je bedrijf. Daarom ben ik altijd op zoek naar de leukste groene relatiegeschenken, zodat je kunt kiezen uit een ruim assortiment groene relatiegeschenken in de webshop.

Gerecyclede cadeaus

We produceren met z’n allen een enorme berg afval. Vooral het plastic probleem is de laatste tijd veel in het nieuws. Gelukkig kan veel afval gerecycled worden, zodat het een mooi tweede leven krijgt, bijvoorbeeld als duurzaam en groen cadeau.

Ecologische relatiegeschenken

Ecologische relatiegeschenken laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent, naar de toekomst kijkt en je verantwoordelijkheid neemt. Je bedrijfsimago krijgt meteen een duurzame uitstraling wanneer je kiest voor ecologische relatiegeschenken.

Denk bijvoorbeeld aan een waterfles, bedrukt met jouw bedrijfslogo. Of geschenken gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen, zoals katoenen tassen en pennen van bamboe. Originele en vrolijke relatiegeschenken zijn natuurlijk groeipapier, zaadzakjes en bloembollen. Daar doe je iemand zeker een groot plezier mee.

Met zorg gemaakte relatiegeschenken

Welk relatiegeschenk je ook kiest, zolang het uit de webshop van PureLabels komt weet je dat je een origineel, duurzaam en verantwoord cadeau geeft. Een geschenk met een mooi verhaal, waarmee je de ontvanger zult raken.

Heb je zelf een mooi verhaal, waar je een passend relatiegeschenk bij zoekt?

Vertel het mij, ik denk graag met je mee!

Bruine brievenbus gemetseld in muur afbeelding categorie brievenbuspakjes

Bekijk ook