Valentijn: draag je personeel en relaties een warm hart toe

Duurzame relatiegeschenken

Valentijnsdag staat bekend als dé dag waarop verliefde stelletjes elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen en kaarten. Maar deze jaarlijkse traditie gaat verder dan dat.

Toen Valentijnsdag net zijn intrede deed in Nederland, stond het vooral bekend als ‘Dag der Vriendschap’. Dus stuur met een gerust hart een bloemengroet of kaart naar mensen die je dankbaar bent.

Wil je jouw personeel, klanten en relaties origineel verrassen? Stuur ze dan een hip relatie-geschenk rond Valentijn. En dat hoeft echt niet anoniem. We verzorgen graag een volledig gepersonaliseerd geschenk, bedrukt met je logo en voorzien van een persoonlijke boodschap
op een custom made kaart.

Zijn niet al je medewerkers op kantoor rond Valentijn? Geen probleem. We bezorgen deze duurzame relatiegeschenken net zo makkelijk thuis. Met onze handige brievenbuscadeaus
komt je Valentijnsgeschenk altijd op het juiste moment.

 

Valentijnscadeau personeel

 

Je personeel verrassen met een Valentijnscadeau? Goed idee! Maar dan wil je natuurlijk geen nietszeggend bedankje. Verras ze met een uniek en duurzaam geschenk. Een geschenk waaruit blijkt dat je waardeert hoeveel hart jouw personeel heeft voor hun werk.

Daarom zijn de Valentijnscadeaus van PureLabels speciaal geselecteerd om een glimlach op het gezicht van jouw personeel te toveren. Ben je ook zo blij met die Kanjers bij jou op de werkvloer, op hun thuiswerkplek of in de buitendienst? Dan is Valentijnsdag het perfecte moment om dit te laten blijken.

Iets lekkers én een gezellig bloemetje geef je met dit leuke Kanjer stroopwafels cadeau:

Kanjer stroopwafels en bloembolletjes

Bedankje medewerkers

Als werkgever vind je het belangrijk dat je medewerkers het naar hun zin hebben en elke dag met plezier naar hun werk gaan. Je ziet dit terug in de productiviteit en het personeelsverloop. De klanten worden met plezier geholpen en de sfeer op de werkvloer is aangenaam. Waardering is een belangrijke factor als het gaat om werkgeluk. Laat daarom je medewerkers regelmatig weten hoe blij je bent met hun inzet.

Een bedankje voor je medewerkers is een klein gebaar met een groot effect. Valentijnsdag is hier een mooi moment voor. De eerste maanden van het jaar zijn vaak niet de meest favoriete. Het is vaker donker dan licht en de winterdip ligt op de loer. Hoe krik je de motivatie die eerst maanden op? Juist, met een passend bedankje voor je medewerkers.

Juist in deze donkere wintermaanden kun je een positieve invloed uitoefenen op hoe mensen zich voelen. Dat is niet alleen fijn voor je medewerkers, maar ook voor jou. Studies hebben aangetoond dat gelukkige medewerkers tot wel 12% productiever zijn!

Origineel bedankje klanten

Ben jij ook zo dol op je klanten? Waar zou je zijn zonder hen… Daarom verdienen ook je klanten een origineel bedankje met Valentijn. Met een zakelijk bedankje zet je ze op een gepaste manier in het zonnetje. Of je dit nu doet met een leuk bloemetje, een lekker snoepje of chocolade, voor elk zakelijk bedankje hebben we het juiste geschenk.

Een origineel bedankje met Valentijn zal je klanten zeker verrassen. Elk geschenk bij PureLabels heeft een verhaal. En we geven jou de mogelijkheid om ook jouw verhaal toe te voegen aan je geschenk met je logo en een persoonlijke boodschap.

 

Hip relatiegeschenk

Een hip relatiegeschenk, dat zoek je. Maar je wilt ook duurzame bedankjes. Een geschenk waarmee je laat zien dat je niet meewerkt aan de alsmaar groeiende afvalberg en uitbuiting van arbeiders in het buitenland. Je wilt juist iets moois toevoegen aan de wereld. Dát is pas hip!

Dan zit je goed met de hippe én duurzame relatiegeschenken van PureLabels. Wij bieden de allerleukste duurzame relatiegeschenken. Geschenken waarmee je niet alleen de ontvanger blij maakt, maar ook de maker én de gever. Elk geschenk is geselecteerd op duurzaamheid en eerlijkheid.

Zo werken we samen met Wajong en de sociale werkplaats. Van elke bestelling doneren we een percentage aan de stichting Make-a-Wish. Dat is pas geven met een goed gevoel.

Dat duurzame cadeaus helemaal niet suf of saai zijn, bewijst onze webshop. Stuk voor stuk zijn het originele, hippe cadeaus,
met zorg uitgezocht. Voor een blije maker, gever én ontvanger! Zo dragen we samen bij aan een mooiere wereld.

Bekijk hier alle hippe relatiegeschenken voor Valentijnsdag.

Ben je op zoek naar iets speciaals? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee.

Bruine brievenbus gemetseld in muur afbeelding categorie brievenbuspakjes

Bekijk ook