Wintergeschenken nodig? Een warm gebaar voor personeel en relaties

Duurzame relatiegeschenken

Geef je personeel, klanten en zakenrelaties letterlijk en figuurlijk een warm gevoel met een duurzaam wintergeschenk. In deze donkere wintermaanden kunnen we wel wat warmte en gezelligheid gebruiken. Zeker nu de knusse feestdagen weer achter ons liggen.

Waren we in de zomer blij met elk briesje, in de winter is het soms afzien. Zeker nu de energierekening zo hoog is dat in veel huizen de verwarming een aantal graden lager moet. Een warm gebaar is dan van harte welkom.

?️ Hoe help jij jouw personeel, klanten en relaties warm, veilig en comfortabel de winter door? ?️

Hip relatiegeschenk voor de winter

Kerst is een tijd van geven, maar hoe zit het met de donkere dagen na kerst? Uit onderzoek blijkt dat januari de minst favoriete maand is voor veel mensen. Hoewel we aan een fris, nieuw jaar beginnen is het ook wat ongezellig en saai zo na de feestdagen.

Vrolijk je personeel en relaties daarom op met een hip relatiegeschenk. Dat hadden ze vast niet meer verwacht na de kerstcadeaus en…

In de webshop van PureLabels vind je allerlei leuke en praktische relatiegeschenken. Ideaal als leuk cadeau in de winterperiode.
Juist omdat je personeel en relaties het niet verwachten, kun je nu een extra grote impact maken met jouw geschenk. Een aangename verrassing die ze niet zomaar vergeten.

Zakelijk duurzaam cadeau

Duurzaamheid staat hoog op de agenda en dat mag je uitstralen. Hoe kun je dat beter doen dan met duurzame cadeautjes? PureLabels denkt hierin graag met je mee. Wij willen, samen met jou, echt het verschil maken. Daarom zijn al onze hippe, duurzame relatiegeschenken met liefde gemaakt en met zorg gekozen. Elk cadeau heeft een eigen verhaal en draagt bij aan een betere wereld.

Als bedrijf heb je een imago hoog te houden. Versterk je imago op een positieve manier door zorgvuldig je zakelijke cadeaus te kiezen. PureLabels maakt het je makkelijk. Elk cadeau in onze webshop tovert een glimlach op het gezicht van de maker, gever én ontvanger.

Geschenk met verhaal

Geven met een goed gevoel dat doe je met duurzame relatiegeschenken. Achter elk geschenk in onze webshop vind je een mooi verhaal.

Neem bijvoorbeeld dit schitterende, handgemaakte plaid. Dit fijne, zachte Fairtrade plaid is ideaal voor thuis op de bank, maar net zo handig op reis of in de auto. Door zijn geringe volume neem je hem makkelijk mee. Het heerlijke wollige effect maakt hem lekker warm.

Misschien nog wel belangrijker; deze plaid geeft dames in Nepal een bestaansrecht. Ze verdienen een eerlijk inkomen en kunnen hiermee in hun onderhoud voorzien. Daarnaast steunt ‘Sjaal met Verhaal’ diverse projecten in Nepal zoals het kinderhuis in Pokhara, de Namaste Community Foundation en de bouw van een medische post door de stichting Asian Heritage Foundation Nepal.


Ook dichter bij huis hebben we prachtige projecten. Zoals de Oesterkaars. Met het Oesterkaars cadeaupakket als brievenbusgeschenk geef je warmte en gezelligheid. Dit is een zeer originele verrassing voor je personeel en relaties. De oesters zijn afkomstig van ambachtelijke, Nederlandse oesterboeren. De overgebleven oesters worden niet weggegooid, maar gebruikt als kaarshouder. Duurzaam gevuld met paraffine. Met de oesterkaars geef je een 100% milieuvriendelijk, puur natuur cadeau van Nederlandse bodem.

Rpet touchscreen handschoenen

Je personeel komt door weer en wind naar de werkvloer. Maak ze het leven comfortabeler en help ze de kou te trotseren met een heerlijk warme muts en handschoenen. Natuurlijk zijn dit niet zomaar kledingstukken. De mutsen en handschoenen van PureLabels zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Je bent dus verzekerd van een verantwoorde keus.

Zowel de mutsen als handschoenen maak je nog leuker en persoonlijker met je bedrijfslogo of slogan. Dat maakt je wintergeschenk uniek en persoonlijk.

Gebreide muts met omslag 

Bedank je personeel en klanten bij voorbaat

We staan aan het begin van een nieuw jaar. Een jaar vol mogelijkheden. Je kijkt uit naar alle mooie projecten die je mag gaan uitvoeren en hoopt diverse klanten opnieuw te mogen verwelkomen. Stuur je klanten een origineel bedankje, nog voor je de opdracht hebt gekregen. Zo kom je positief in beeld en laat je zien dat je ze niet vergeten bent. Grote kans dat jij bovenaan de lijst staat zodra de opdracht uitgevoerd moet worden.

Dit geldt ook voor je personeel. Waarom zou je ze pas achteraf bedanken voor hun inzet? Een bedankje voor je medewerkers betekent veel. Je spreekt op voorhand al je waardering uit voor de nog te leveren prestaties. Dat geeft een goed gevoel, waardoor ze met nog meer plezier hun werk zullen uitvoeren.

Duurzame bedankjes laten zien waar je als bedrijf voor staat. Met de duurzame wintergeschenken van PureLabels steek je zowel bij je personeel als zakenrelaties een warm hart onder de riem.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar het perfecte wintergeschenk? Neem gerust contact op, wij denken graag
met je mee.

Bruine brievenbus gemetseld in muur afbeelding categorie brievenbuspakjes

Bekijk ook