Vergeet nooit meer belangrijke geefmomenten van je zakelijke relaties

Geen stress en gedoe meer over het regelen van een cadeau.
Met de cadeauservice bouw je moeiteloos sterke zakelijke relaties op.

Cadeauservice

Volledig automatisch je cadeau op tijd bezorgd

Een klein gebaar maakt een groot verschil. Klanten, medewerkers of andere zakelijke relaties in het zonnetje zetten bij een feestelijke gelegenheid versterkt jullie band. Je laat je betrokkenheid zien en geeft iemand een speciaal gevoel.

“Mensen vergeten wat je hebt gezegd of gedaan, maar ze vergeten nooit hoe je ze laat voelen.”

Maar zo attent zijn kost veel tijd. En die tijd kun je wel beter besteden. Toch is het zonde om deze momenten niet te benutten. Daarom is er de Purelabels cadeauservice. We regelen alles zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Volledig geautomatiseerd wordt je attentie op tijd bezorgd.

Cadeauservice

Waarom de cadeauservice?

Met de cadeauservice maak je per direct een einde aan stress en gedoe rondom het regelen van cadeaus voor zakenrelaties. Je bent altijd verzekerd van een verrassend, origineel en duurzaam cadeau.

Uiteraard is er geen twijfel mogelijk dat dit attente geschenk van jou afkomstig is. We personaliseren je cadeau met tekst, logo en een feestelijk kaartje naar wens. Elke maand ontvang je één overzichtelijke factuur. Zo besteed je jouw tijd efficiënt en voorkom je veel administratieve rompslomp.

Voordelen van de cadeauservice voor zakenrelaties:

Eenvoudig alle geefmoment geregeld

Nooit meer last minute stress over cadeaus

1 overzichtelijke factuur per maand

Verrassende en originele, duurzame cadeaus

Gepersonaliseerd met tekst en logo

Wij regelen alles, dus minder werk en administratie voor jou

De cadeauservice
in 3 stappen

1. Je stuurt ons de lijst met zakenrelaties die de volgende maand iets te vieren hebben.

2. Je kiest de cadeaus en gaat lekker achterover zitten. Op de gewenste datum leveren we je cadeau af, op het afgesproken afleveradres.

3. Aan het einde van de maand maken we een overzichtelijke factuur van wat er die maand verstuurd is.

over PureLabels duurzame relatiegeschenken

Gemiste kans…

“Onee, dat was gisteren hé? Helemaal niet meer aan gedacht.
En ik was nog wel van plan een leuk cadeau te sturen!”

Je bent al druk genoeg met je dagelijkse bezigheden. Voor je het weet ben je alweer te laat of loop je te stressen om op de valreep nog een leuk cadeau op tijd bij je zakenrelatie te krijgen. Je weet hoe belangrijk deze momenten zijn. Werknemers en klanten voelen zich gezien en gewaardeerd. Op deze momenten wil jij je betrokkenheid laten zien en zo jullie band versterken. Wij helpen je hier graag een handje bij.

PureLabels duurzame relatiegeschenken advies op maat

Persoonlijk advies op maat

Vind je het lastig om de juiste cadeaus te vinden? Samen komen we tot de perfecte oplossing. Bij Purelabel ervaar je het gemak van korte lijnen en profiteer je van ruim 30 jaar ervaring.
We denken graag met je mee. Zijn je zakenrelaties bijvoorbeeld veel van huis? Een cadeau dat door de brievenbus past, komt altijd op tijd aan.

Met de cadeauservice weet je zeker dat je relaties verrast worden met een persoonlijk en origineel cadeau. Daarnaast dragen deze cadeaus ook bij aan het duurzame en milieubewuste imago van je bedrijf. Zo maak je een dubbel zo goede indruk op je relaties.

Geen gedoe meer, wij regelen het voor je!

Ons team van experts staat klaar om het volledige proces voor je te beheren, van het kiezen van de perfecte cadeaus tot het op tijd leveren ervan. Geniet van onze uitgebreide ondersteuning en service. Zo kun jij je concentreren op je dagelijkse taken, terwijl wij de rest regelen.

Dat wil jij toch ook?

Ben je benieuwd naar de voordelen van de cadeauservice voor jouw bedrijf?
Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.