Cadeauservice PureLabels

Versterk de band met je klanten en werknemers moeiteloos!

De verjaardag, een jubileum of andere feestelijke gelegenheid van je werknemers of zakenrelaties is hét ideale moment om ze even in het zonnetje te zetten. Door het geven van een origineel cadeau versterk je jullie band en laat je je betrokkenheid blijken.

De Purelabels cadeauservice is volledig geautomatiseerd en zorgt ervoor dat jouw attentie op tijd wordt bezorgd. Wij regelen alles en je hebt er zelf geen omkijken meer naar!

Wil jij als bedrijf:

Nooit meer de verjaardag, jubileum of ander feestelijk moment van een klant of medewerker vergeten;

Geen stress en gedoe meer over het regelen van een cadeau;

Af van het knagende onrustige gevoel omdat er nog geen origineel cadeau is geregeld;

Je tijd efficiënt besteden (en dat doen waar jij goed in bent);

Altijd een origineel cadeau met een hoge maatschappelijke waarde geven;

Maar vraag je je af

Wie gaat dit regelen?

Wat is het budget?

Wát gaan we dan voor leuks geven?

En hoe voorkomen we dat we een verjaardag of andere belangrijke datum vergeten?

Maak dan gebruik van onze handige cadeauservice. Zo ben je altijd attent en vergeet je nooit meer een speciaal moment van je werknemer of relatie!

Gemiste kans

Want voor je het weet ben je alweer te laat en loop je last minute te stressen. Je hoort jezelf zeggen “Ai… dat speciale moment van mijn relatie. Wat jammer zeg. Helemaal niet meer aan gedacht en ik was nog wel een leuk cadeautje te sturen.”

Een gemiste kans want je werknemers en klanten voelen zich op deze manier door jou gezien en gewaardeerd. Nu mis je een ideaal moment om je betrokkenheid te laten blijken en jullie band te versterken.

Wil jij nooit meer een bijzonder moment van je relatie vergeten?

Dan is de PureLabels Cadeauservice echt wat voor jou! Wij ontzorgen je in 3 eenvoudige stappen. Wij zorgen ervoor dat jouw waardevolle werknemer of zakenrelatie wordt verrast met een persoonlijk en origineel cadeau!

In 3 stappen naar het perfecte cadeau?

Zo regelen we dat:

1. Vul je email in

Geef je email adres door:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2. Ontvang ons voorstel met originele cadeaus

Je krijgt een vrijblijvend voorstel van ons met originele cadeaus,. De cadeaus zijn natuurlijk passend bij jouw geefmoment en degene die je gaat verassen. Maak je keuze en …

3. Relax!

Op de gewenste datum leveren wij jouw cadeau af op het afgesproken afleveradres! Een dag voor het geefmoment krijg je van ons een kleine reminder om je te helpen herinneren dat er bijna wat te vieren valt.

Interesse in onze handige cadeauservice?

Schrijf je nu in! We komen snel vrijblijvend bij je terug met meer informatie zodat jij nooit meer een speciaal moment van je relatie vergeet!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice