fbpx

Je eigen giftshop met de leukste duurzame cadeaus 

Iedereen blij met jouw cadeau!​

Iedereen blij met jouw cadeau? Geef je medewerkers of relaties een cadeaubon te besteden in een speciaal voor jou gepersonaliseerde giftshop. Zijn jouw relaties of medewerkers hele verschillende types? Dan is het behoorlijk lastig om voor iedereen een geschikt relatiegeschenk te vinden. Je wilt tenslotte voorkomen dat ze jouw zorgvuldig uitgekozen cadeau meteen in de vuilnisbak gooien of op marktplaats zetten.

vrouw in natuurgebied met cadeau uit de giftshop voor een mooiere wereld

Bekijk de demoshop! Je eigen giftshop al vanaf 125 euro!

Altijd blij met jouw cadeau

Je wilt juist met dat leuke relatiegeschenk de band met je zakenrelatie of werknemers versterken. Je wilt natuurlijk dat ze blij zijn met jouw cadeau.

En elke keer als ze het weer zien, weer even positief aan jou worden herinnerd!

Dé oplossing: je eigen uitgebreide giftshop

Herkenbaar? Wij hebben hiervoor een mooie oplossing! Wij maken voor jou je eigen uitgebreide webshop. In jouw eigen huisstijl. Met je eigen teksten en foto’s. Met je eigen webadres. Met daarin de leukste duurzame cadeaus waaruit je relaties, klanten of medewerkers gewoon zelf kunnen kiezen! Zo geef je iedereen een cadeau waar ze écht blij van worden. Want voor iedereen bevat deze webshop een geschikt cadeau: man of vrouw, jong of oud! Dat ook nog eens duurzaam is geproduceerd.

Maak het verschil: vanaf slechts 125 euro

Alle relatiegeschenken in de giftshop hebben een goed verhaal en dragen bij aan een mooiere wereld. Zo maak jij als ondernemer of bedrijf een statement en geef je altijd een relatiegeschenk met een hoge impact cadeau.Vanaf nu geef jij altijd cadeaus waar de ontvangers écht blij mee zijn? Je eigen uitgebreide giftshop met mooie cadeaus is al mogelijk vanaf 5 giftcards, elk met een waarde van 25 euro per ontvanger!

Dus voor 125 euro ben jij de trotse eigenaar van je eigen online giftshop!

duurzame kaarsen gemaakt van hergebruikt kaarsvetduurzaam relatiegeschenk fairtrade armbandduurzame chocola relatiegeschenk

Met je eigen mooie giftshop hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het ideale relatiegeschenk!

Meer weten over jullie eigen mooie giftshop met de leukste, duurzame cadeaus? Neem gerust nog even contact met ons op!

Menu
WhatsApp chat