//

Gerecyclede Trolley Zilver met Fairtrade Sjaal Oker

79,90

Dit Cadeaupakket bevat:

Gerecyclede Trolley Zilver
Fairtrade Sjaal Oker

Categorie:

Beschrijving

From Trash to Trolley

Met deze gerecyclede trolley help je mee aan het terugdringen van al het plastic in de wereld en de plastic soep. Speciaal voor alle mensen die het milieu een warm hart toedragen!Trolley van gerecycled plastic in de zwart, zilver of  wit.

Deze mooie hippe trolley van gerecycled RPET materiaal mag met alle luchtvaartmaatschappijen mee als handbagage. De binnenkant heeft een stijlvol interieur met een vakverdeler. Verdere details; met cijferslot, en 4 dubbele zachte wieltjes welke voorzien zijn van een geluiddempende functie op harde ondergrond. De wieltjes zijn 360 graden roteerbaar.  Afmeting ca.: 53 x 33 x 20 cm. Gewicht: 2,5 kg

Sjaal met Verhaal

Het uitgangspunt van Sjaal met Verhaal is het creëren van werk voor vrouwen. Door de te zorgen voor een continue afname van producten, creëer je werk en werk zorgt voor een inkomen.

Daarnaast steunt Sjaal met Verhaal vanaf dag één diverse projecten in Nepal die afhankelijk zijn van donaties. De twee grootste projecten zijn het kinderhuis in Pokhara, Namaste Community Foundation (NCF) en de bouw van een medische post door de stichting Asian Heritage Foundation Nepal (http://www.ahfnepal.org/ en http://stichtingasianheritagenepal.weebly.com/)