Vergeet nooit meer de verjaardag van je medewerkers

Met de verjaardagsservice ben je goed voorbereid.
Dat scheelt je veel tijd, werk en administratief gedoe.

Bouw aan je relaties op Dag van de Bouw

Maak indruk met de verjaardagsservice

Met de Purelabels verjaardagsservice ben je in één klap klaar voor alle verjaardagen binnen je bedrijf. Geen stress meer over last minute cadeautjes of het risico om iemand over het hoofd te zien.

Met deze service nemen we je heel wat zorgen uit handen. Je bent niet alleen verzekerd van een uniform en eerlijk cadeau voor iedereen, als kers op de taart bouw je aan je bedrijfsimago op een manier die indruk maakt én bijblijft.

Vergeet nooit meer de verjaardag van je medewerkers

Waarom de verjaardagsservice?

De verjaardagsservice biedt meer dan alleen gemak. Het zorgt voor een waardevolle verbinding tussen werkgever en werknemer met verrassende, originele en duurzame cadeaus. Uiteraard personaliseren we je cadeau naar wens met tekst en logo. Wil je het verjaardagscadeau extra persoonlijk maken? Met een kaartje wordt het cadeau nog feestelijker.

Verder ontvang je maandelijks één overzichtelijke factuur. Dat bespaart je veel tijd en administratieve rompslomp.

Voordelen van het verjaardagsabonnement voor medewerkers:

Niemand wordt vergeten

Iedereen hetzelfde budget = eerlijk en uniform

1 overzichtelijke factuur per maand

Verrassende en originele, duurzame cadeaus

Gepersonaliseerd met tekst en logo

Wij regelen alles, dus minder werk en administratie voor jou

De verjaardagsservice
in 3 stappen

1. Je stuurt ons de lijst met medewerkers die de volgende maand jarig zijn.

2. Jij kiest de cadeaus en gaat lekker achterover zitten. Op de gewenste datum leveren we jouw cadeau af, op het afgesproken afleveradres.

3. Aan het einde van de maand maken we een overzichtelijke factuur van wat er die maand verstuurd is.

over PureLabels duurzame relatiegeschenken

Geven met een goed gevoel

Cadeaus geven hoort natuurlijk bij verjaardagen, maar het mag in deze tijd ook duurzaam zijn. Door te kiezen voor onze verjaardagsservice draag je niet alleen bij aan het versterken van relaties, maar ook aan een betere wereld. Daarmee versterk je meteen het duurzame imago van je onderneming. Alle cadeaus zijn geselecteerd op duurzaamheid. Ze brengen niet alleen wat extra’s aan jou als gever, maar ook de ontvanger én de maker worden enorm blij van deze hippe en originele relatiegeschenken. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt met respect voor mens en milieu. Dat is pas echt geven met een goed gevoel.

Dus wil jij je inzetten voor een duurzame toekomst?
Wij helpen je graag een handje.

PureLabels duurzame relatiegeschenken advies op maat

Ontvang persoonlijk advies op maat

Vind je het lastig om iedere medewerker het juiste cadeau te geven? Samen vinden we de perfecte oplossing. Bij PureLabels ervaar je het gemak van korte lijnen en profiteer je van ruim 30 jaar ervaring. We denken graag met je mee. Zijn je medewerkers bijvoorbeeld veel van huis? Een verjaardagscadeau dat door de brievenbus past, komt altijd op tijd aan.

Samen gaan we op zoek naar een geschenk dat past bij je medewerker. Een cadeau dat niet alleen professioneel is, maar ook persoonlijk. Geef je een geschenk dat aansluit bij de individuele voorkeuren van je medewerkers? Dan toon je niet alleen betrokkenheid, maar creëer je een warme en positieve werkomgeving.

Geen gedoe meer, wij regelen het voor je!

Twijfel je nog over wie verantwoordelijk is voor de verjaardagscadeaus op de werkvloer? Geen zorgen! Bij PureLabels nemen we je al het werk uit handen. Ons team van experts staat klaar om het volledige proces voor je te beheren, van het kiezen van de perfecte cadeaus tot het op tijd leveren ervan. Geniet van onze uitgebreide ondersteuning en service. Zo kun jij je concentreren op je dagelijkse taken, terwijl wij de rest regelen.

Dat wil jij toch ook?

Ben je benieuwd naar de voordelen van onze verjaardagsservice voor jouw bedrijf? Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Vanaf nu maak jij van elke verjaardag op de werkvloer – met het grootste gemak- een écht feestje!