//

Verzending

Verzending

Wij verzenden jouw bestelling binnen 1 werkdag. Voor 16:30 uur besteld en betaald, is dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. In verband met de feestdagen kan de levering door PostNL iets langer duren dan normaal (houdt dan rekening met 1 werkdag extra).

De kosten voor pakketpost bedragen € 6,95. De verzendkosten worden aangegeven zodra er een product in de shoppingbag zit. Voor de verzending zijn wij afhankelijk van PostNL.

Verzenden naar België kost € 8,50 en gaat altijd met pakketpost. De levering hiervan bedraag 1-3 werkdagen.

Verzending naar andere landen / Shipping to other countries

Verzenden naar andere landen gaat in overleg. De kosten zullen afwijken van de kosten binnen Nederland. Stuur hiervoor ons een email en dan kijken we wat de kosten voor je zullen zijn.

Please send us an email with the product you want to order and the specific country where you want the product to be delivered. We will send you the prices of the shipping.

Bevestiging
Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een bevestiging per email. Als je Hotmail of Live gebruikt als email kan het zijn dat de bevestiging in de map ongewenst of spam terecht komt. Van de met pakketpost verzonden bestellingen ontvang je per email een track&trace code.